Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kalibracja alkomatu |
Gdzie w Łomży można skalibrować alkomat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kalibracja alkomatu |
pod budką z piwem .
|
|
Też szukałem w Łomży i chyba nie ma. Będę musiał wysłać go do warszawy
|
|
Up
|
|
w Łomży nie znalazłem.
|
|
Każde urządzenie, mierzące poziom alkoholu w organizmie, należy poddawać regularnej kalibracji dla uzyskania prawidłowego wyniku. Chyba każdy wolałby uchronić się przed związanymi z tym konsekwencjami. Rzetelną kalibracją alkomatu pro x-5 zajmuje się firma Lucann.pl, do której możesz się zwrócić ze swoją prośbą. Mają w tym zakresie doświadczenie więc na pewno będziesz zadowolony.
|
|
To może właśnie skalibruj tam, gdzie kupowałeś alkomat? Chyba że kupiłeś w pierwszym lepszym markecie, to no cóż...
|
|
Można do Media Marktu oddać alkomat. Tam mają przynajmniej lepszą obsługę, niż w skepie, w którym kupowałam to urządzenie.
|
|
Ja też miałem problem z moim alkomatem i nie był on z tych tanich, w końcu dałem sobie spokój, jak nie jestem pewien idę na komendę i dmucham przynajmniej pewny sprzęt. ________ WWW
|
|
Każde urządzenie pomiarowe wymaga kalibracji. Nie tylko alkomaty, ale wyważarki do kół też. Szkoda, że właściciele serwisów oponiarskich o tym zapominają.
|
|
alkomat można kalibrować u producenta. Np alkohit ma w swojej ofercie kalibrację gratis. A dobre urządzenie warto kalibrować raz do roku lub po określonej przez producenta liczbie badań.
|
|
Na allegro masz aukcje z samą kalibracją, ost. wysyłałem swój
|
|
Ja korzystam z tego serwisu: https://promil-lab.pl/kalibracja-i-serwis-alkomatow. Szybko kalibrują i z atestem. Na allegro nie widziałam oferty, wpisałam w wyszukiwarkę i ta firma mi wyskoczyła z dobrymi opiniami, więc długo się nie zastanawiałam tylko wysłałam do nich. I mogę polecić szybko i sprawnie zajęli się sprawą
|
|
Strasznie drogo. Jest dużo ofert o wiele tańszych. Nie polecam
|
|
Najlepiej nie jechać jak piłeś i to jest recepta na wszystko
|