Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inteligentne łomzyniaków rozmowy:) |
Zgadnijcie o jakich kebabowniach i piździerniach mysle ?:):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inteligentne łomzyniaków rozmowy:) |
A który szmateks jest najbardziej ekskluzywny ?
|
|
A zgadnijcie gdzie mnie w tej chwili zaswędziało?
|
|
Julek :) Czyżby urodzaj na pomidory się zapowiadał ? :):):):)
|
|
|
Hej! Ci, którzy dziś słuchali kazań w kościołach i udało im się zakumać co nieco z "Bożych słów" niech poinformują pozostałych, czy i ile razy księża zobrzydzali Orkiestrę i Owsiaka...? rudy błazen z druhem
|
|
|
ku*wa patrząc na dwóch pajaców liżących sobie dupę w każdym temacie i czytając ich komentarze dochodzę do wniosku, że niedługo będą sobie pisać -"fczoraj zrobjuem kópem na tfardom" -"ajaj jak słiit ja zesrauem siem na mjentko"
|
|
edi :) A ty juz piździerni nie zachwalasz?
|
|
Chłopczyk nie ma czasu , pracuje nad nowymi wynalazkami .
|
|
po prostu dałem swoją opinię o nowej pizzerii, jak wiadomo ile ludzi tyle opinii i każdy ma swoją, jak wiadomo dla was (maruda i zezowaty) pajace to konkurencja więc się nie dziwię, że robicie jej antyreklamę i bojkotujecie pozytywne opinie.
|
|
Kiedy wiekszośc z nich była negatywna:):) Nieuważnie edi czytałes wpisy na forum, albo wybiórczo :):):)
|
|
poczytaj i policz posty, jeżeli umiesz liczyć to będziesz wiedział jakich postów jest więcej i że większość naje*ałeś z Twoim przydupasem zezowatym.
|
|
Cos edziu z matematyka u ciebie na bakier :) ja 3 posty i ty 3 posty:) Z tym że ja ogólnie o kebabach i kolejnym dziadostwie pizach a ty ewidentnie reklamowe :) Jako wynalazca powinieneś miec troche większe pojęcie o matematyce :) chyba że te swoje wynalazki z deski strugasz:):)
|
|
Po pierwsze nie będę dyskutował z trollem, debilem, po drugie odsyłam do linka. http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=570296&t=570296
|
|
To masz te swoje pozytywne komentarze popaprańcu zasmarkany:):) Autor: manon (---.lomza.mm.pl) Data: 13-01-13 14:12 Ciasto smakuje jakby było z proszku, a dodatków na pizzy, tyle co kot napłakał. Dnnooo!!! A na stronie nie ma menu. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: stefan czesio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-01-13 00:11 Widać że w Diavolo nie jadłeś , ten post mówi wszystko............ i nie reklamuj podrabiaczy promocji i menu .........strasznie nie lubię jak ktoś na cudzej pracy i pomysłach próbuje biznes robić. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: szogunek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-01-13 19:51 brak sosów na wynos pizza za cienka i smak taki sobie ale może się wyrobią z czasem ja na razie podziękuje ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// To narazie tyle. Dbaj edziu o gimbusów dbaj bo chłopie z torbami pójdziesz jak oni przestana wagarować a zaczna chodzic do szkoły :):)
|
|
tjaaa podałeś tylko te negatywne, każdy kto umie czytać widzi, że pozytywnych jest dużo więcej, stary kretynie.
|
|
Ale te akurat bija na głowę wszystkie pozytywne :)
|
|
oj wiesz co, parsknę tyko śmiechem, bo nie mam o czym gadać z debilem ;] jesteś głupi, że aż boli.
|
|
Sie nie osmarkaj z tego parskania :):) Nie długo ferie odpoczniesz troche, mózg odświerzysz to i przestaniesz głupoty wypisywać na forum może :):) Nara edziu :):)
|
|
"Reklama jest dobra na wszystko"!:D
|
|
Witam. Spory i kłótnie leżą w naturze narodu polskiego. :-) Sprawa indywidualna to tylko ich poziom i jakość. Forum jest dla wszystkich i o wszystkim, więc przynajmniej mnie nie dziwią żadne tematy i odpowiedzi. Nie odpowiadam w tematach, które mnie nie interesują, nudzą, śmieszą, wkurzają lub nie mam nic ciekawego do dodania - chyba, że się nudzę i coś dopiszę... Co do tematów typu "kebab" i "pizza": trzeba samemu ruszyć 4 litery, pójść, spróbować i będzie wiadomo, który dla pytającego będzie najlepszy. Każdy z nas ma inne upodobania, mniej lub bardziej wyczulone zmysły smaku i nie każdemu będzie smakowało tak samo. A co do kryptoreklamy czy reklamy "szeptanej" to była, jest i będzie... :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |