Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bary Łomża |
Czy są jakieś bary w Łomży niedaleko agrobiznesu, żeby można było napić sie piwka lub coś mocniejszego w ten śnieżny dzionek? MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bary Łomża |
Fadom
|
|
blisko to fadom Poranek ósma rano nie mogę spać bo muszę grać :>
|
|
Apetyt zaspokojony!!! Dzięki za info. A.., jeden ze studenciaków gadał, że jest tu jeszcze jakiś blisko przy moście - ja tam nic nie widziałem, jest coś tu jeszcze w pobliżu? Polecili mi tu jeszcze pizzernię, ale tam ponoć nie można zaspokoić gardełka... MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
Jest jeszcze barek na ulicy (nomen omen) Piwnej, za mostkiem naprzeciwko starej remizy :]
|
|
Ta masz za Dantexem, na Browarnej pizzerię Savanę ale ja tam nigdy nie jadłem, z tego co znajomi mówili to ponoć chu**wa.
|
|
Byłem tam, ale narazie to tylko z ulotki skorzystałem. Ciekawe czemu taka fajna nazwa ulicy, a piwka nie można tu skosztować he he,,, MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
jak piwka chcesz skosztować to na tyn samym rondzie udaj się w odwrotnym kierunku do browarnej, na ulicę poznańską, jak miniesz wiadukt to jakieś 300 metrów przed następnym rondem po lewej stronie masz łomżyński browar.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |