wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
catering

Witam wszystkich,szukam dobrego i nie drogiego cateringu, możecie coś polecic? jakieś namiary i jak jedzenie oraz cenę
Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: catering

Zacisze motel w Piątnicy polecam ich catering ponieważ jadłem ich potrawy.Nie znam cen ale wiem że mają nie drogo.

Zdecydowanie polecam spod Zambrowa... dokładnie nie pamiętam miejscowości, ale chyba Rutki. Pamiętam, że niedawno ktoś podawał na forum kontakt do nich, więc jak poszukasz to na pewno znajdziesz :)
Jedzenie jest genialne, typowe domowe :)
Wynajmowaliśmy ich na komunię i tyle jedzenia zostało, że można było jeszcze dwie zrobić :) a wszystko w naprawdę w dobrej cenie :) POLECAM !!!

Dziekuję za podpowiedzi,właśnie szukam cateringu na komunie i słyszałam że dużo wcześniej trzeba zaklepywac, a ten spod Zambrowa ma może Pani jakiś namiar?

502 502 774 catering WIOL- MAT DĘBNIKI

sprobuj jeszcze pogadac z wlascicielem gracji w starych kupiskach. namiary znajdziesz w Internecie. koles jest spoko

bez komentarza.

Proszę sprawdzić tutaj:
Górskie Ponikły Stok 20
18-312 Rutki
pow. zambrowski
woj. Podlaskie

Piotr Łapiński
tel. 501 677 959

Adresy e-mail:
piotrlapinski86@gmail.com

Teresa Łapińska
tel. 509 093 103

to z linku:
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=511125&t=511125

Na komunię bardzo polecam :) dodatkowo mieliśmy bardzo miłą obsługę :)
POWODZENIA :)

Aha, i chciałam jeszcze zaznaczyć, że jedzenie było robione rano już na miejscu i wszystko na naszych oczach, także nie było mowy żeby było coś nieświeże czy źle zrobione :)

Anelia, jeżeli zdecyduje się Pani na nich to proszę o informację czy wszystko było ok, ponieważ niedługo też mi sie szykuje impreza i chciałabym wiedzieć czy nic się tam nie zmieniło :)

Pozdrawiam.

Polecam panią z Podgórza Góralczyk , robi bardzo smaczne jedzonko

restauracja ROMEO Stawiski

mała.czarna najpierw piszesz, że nawet nie pamiętasz kto i gdzie a zaraz potem podajesz wszystkie namiary, brakuje tylko wymiarów (80-140-140).
Smacznego.

Polecam "Grację" z Kupisk. Tanio i naprawdę smacznie.

Genia dziwna jesteś. Pisałam że pamiętam, że to były chyba Rutki gdzieś obok Zambrowa. A żebyś była bystrzejsza to byś widziała że podałam link na końcu posta z którego skorzystałam. Ale nie umiejąc czytać do końca to i logicznego myślenia nie ma co wymagać :) Pozdrawiam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org