środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam psa podobny do Haski

Jak w temacie, zaginęła młoda suczka bardzo podobna do Haskiego, chociaż nie jest rasowa. Uciekła w okolicach nowego cmentarza, byłabym wdzięczna za wszelkie informacje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam psa podobny do Haski

dowiedz się w schronisku i jeśli to twoja to przyłóż się do lepszej opieki

Właśnie przed chwilą widziałam koło LIDLa. Biegła w stronę dworca PKS.

Dwa dni temu widziałem tego psa dokładnie jak Haski tylko że szczuplejszy, przechodził obok starego cmentarza odprowadził mnie do starego rynku i później znikł, pies bardzo ładny, ale bez żadnej obroży spokojny no i żebym miał miejsce w chacie to już by był mój :D szukaj zguby i napisz czy jest jakaś nagroda za odnalezienie?

?)@.)%.!(*(.?

Psa przygarnęłam kilka dni temu, ktoś ją wywiózł na wieś, bo prawdopodobnie nie nadawała się na łańcuch. Faktycznie jest bardzo spokojna i zasługuje na normalne traktowanie. Zależy mi, aby trafiła w dobre ręce, jeśli już ja jej nie znajdę. Nie stać mnie na nagrodę, była u mnie krótko, był weekend nie zdążyłam nawet kupic jej obroży. Jeśli ktoś pomoże mi w znalezieniu jej, zaopiekuję się nią. Jednak jeśli ktoś ją zabierze, proszę tylko o dobre potraktowanie, bo ona zasługuje na to

Podobnie jak inni widziałem 2 dni temu - chyba z czerwoną obroza - okolice nowego cmentarza tak ok 19.00.

Ponawiam temat, może ktoś coś wie?

derika2 wysłałam Ci maila.

Elina odbierz pocztę

deirka w Nowogrodzie jest w kilku sklepach wywieszone ogłoszenie że ktoś znalazł psa husky a nie może go zatrzymać. może to jest ten?

Dzięki za zaintersowanie. Kamilk, to nie jest ten pies, bo moja zguba nie była Haskim, tylko podobna. No i najważniejsze, już wiem gdzie jest :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org