Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Każdy robi coś! |
Witam. Chciałabym się podzielić spostrzeżeniami. Ciekawymi - lub jak kto woli idiotycznymi. Odwiedziłam dziś szpital w Łomzy - cóż - zdarza się. Potrzebny był mi wynik z badania (xero) - dla innego lekarza - bo o ile pamiętacie - wyniki badań teraz zostają w karcie!? Nie wiem po co - ale w to nie wnikam. Skierowano mnie na górę do nr... nieważne. Tam miła pani dała kartkę - podanie, które musiałam wypełnić- wpisując nazwę poradni, nazwę badania?!. Po czym z wypełnionym podaniem - skierowano mnie do innego pokoju - gdzie druga miła pani - poszła odebrać kartę i zrobić odbitke. I znów mnie skierowano do nastepnego pokoju - gdzie inna (oczywiście miła) pani - zaikasowała ode mnie 23 grosze!! Dzięki tak rozłożonej pracy - każda z pań ma co robic!!, pacjent też się nie nudzi. I jaka to oszczędność!! Chyba się zagalopowałam - oszczędność czego????? PS Po kserokopie wyników chodzą przeważnie ludzie w trakcie leczenia- czyt, chorzy - niech się juz rechabilitują, ćwiczą - będą mieli siłę dalej się leczyć. Pozdrawiam organizatorów pracy na tym odcinku!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Każdy robi coś! |
Szpital to jeden z większych pracodawców w Łomży. Dyrekcja po prostu solidarnie przeciwdziała bezrobociu w mieście.
|
|
"- lub jak kto woli idiotycznymi" zgadzam sie.
|
|
Po prostu brak organizacji,a jak wymyślą coś nowego to na pewno nie będzie bardziej udoskonalone dla klienta tylko uciążliwe. waldek27 Słońce świeci, ptaszek śpiewa - mnie w szpitalu krew zalewa???
|
|
waldek no przuznaje ci racje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |