poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
uwaga na firmę cateringową

Ostrzegam przed cateringem p.S.Moscikiego.Nie wywiązuje się z podpisanej umowy.Do obsługi imprezy bierze z internetu nie doswiadczone młode dziewczyny.Samowolnie zmienia meni które i nie nadaje sie do podtawienia sie na stół.Uważajnie bo kreci na kase!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: uwaga na firmę cateringową

Skoro masz podpisaną umowę to na pewno w umowie zawarłaś jakie menu chcesz miec , skoro gość je samowolnie zmienił i nie wywiązał się z umowy zaskarż go , a nie płaczesz na forum ze cie oszukano.............

Potwierdzam. Nie róbcie z tym człowiekiem jakichkolwiek interesów, bo oszukuje. My też zamówiliśmy catering, nie dość, że wziął połowę całej sumy jako zaliczkę, to nie pojawił się w umówionym dniu, nie uprzedził, że nie będzie cateringu i nie odbierał telefonów. Z gośćmi zostałam na przysłowiowym lodzie. Teraz nawet nie chce oddać zaliczki, bo twierdzi, że nie ma pieniędzy. Zostaje tylko droga sądowa, tylko ciekawe czy jest wypłacalny.

Ja nie płacze lecz ostrzegam innych!Mój błąd że zapłaciłam z góry!!trudno!! Meni jak najbardziej było ustalone w umowie!!Ale on stwierdził ze 2 obiady (jesli to mozna nazwac obiadami)były i mam się cieszyc!!Postraszyłam go sądem to pożyczył mi powodzenia i więcej się nie odezwał!!!Szkoda tracic czasu i nerwów łażąc po sądach przez takiego świ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org