Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezmyślne miasto:) |
Dlaczego nie ma objazdu remontowanej ulicy Wojska Polskiego, ulicą Legionów i Sikorskiego, rano nie można na rondo wjechać Brawo urzędasy spisali się na medal może by jakoś premię sobie przyznali:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezmyślne miasto:) |
W tym ratuszu to pracują chyba jeźdźcy bez głowy;(
|
|
Dlaczego muszą ja remontować w godzinach największego ruchu i upału?
|
|
A kiedy w nocy?. zaraz się larum by podniosło że spać nie dają. Tam pracują głośne maszyny!!! Chcemy jeździć dobrymi drogami , ale nic od siebie.
|
|
A jak w nocy Tirami jeżdżą to po cichu? od 16 do 22 jest chłodniej i mniejsze natężenie ruchu.
|
|
Czyścioch też w nocy jeździ po ulicach i nikomu to nie przeszkadza :)
|
|
Proste omijajcie ul Wojska Polskiego i juz nie bedzie problemu ze staniem w korkach
|
|
Jest problem bo nie ma objazdu. Łomżyniacy sobie poradzą, gorzej z kierowcami tranzytowymi.
|
|
za granicą robią takie manewry w nocy, lampy oświetlające mają takie że prawie jest jak w dzień... więc czemu tak nie może być u nas w Polsce ??? zaraz będą wakacjei czas urlopów i zaczną się remonty dróg w całej polsce :-( wrrrr
|
|
Jak tirowcy trochę postoją to następnym razem będą jeździć drogami krajowymi. Bardzo dobrze. Takie utrudnienia powinny być cały rok.
|
|
niedobrze bo blokują jedną z głównych dróg i rondo w mieście, żeby stali u Ciebie pod domem to bym to przebolał. Racja, Ciebie to nie`dotyczy, trzeba mieć prawo jazdy, żeby prowadzić samochód i mieć pracę, żeby do niej rano jeździć. A do szkoły chodzisz pieszo? czy też nie`dotyczy, skoro nie wiesz ze przez Łomżę przechodzi droga krajowa :) post już nie`dotyczy. Chyba jest już po remoncie?
|
|
Kiedy ja jeździłem własnym autem to ty jeszcze jeszcze jeździłeś rowerkiem na trzech kółkach. Podróż do Warszawy wtedy zajmowała ok. 1 godz.
|
|
Wszędzie remonty dróg robią w nocy...
|
|
Autor:nie`dotyczy , ale żeś mnie rozbawił . Tym rowerkiem jeżdziłeś , czy może Warszawa była wtedy o połowę drogi bliżej ?
|
|
fakt pracuja w lomzy glownie bezmozgowcy...kto robi remont tranzytu w dzien bez wyznaczonego objazdu...2. kierowcy z lomzy i okolic tzn BL BLM oraz cala reszta ktora dzien dnia jezdzi przez lomze plus dodatkowo jeszcze instruktorzy eLek zacznijcie jezdzic dynamiczniej bo to masakra..sami tworzycie sztuczne korki w ten sposob tak samo jak stajac 5m od drugiego samochodu lub od swiatel jeszcze kawalek drogi.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |