niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mechaniak opinie ????

Witam chciałbym się dowiedzieć jaki jest poziom nauczania w owej szkole planuję iść do technikum na mechanika . Jak tam jest ? ciężko się dostać ? jaki poziom jest z chemi fizyki i matmy ? Czy trzeba pilnie się uczyć żeby dać radę ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mechaniak opinie ????

To jest szkola rodzenia, co druga w ciazy...Nie polecam tej szkoly , nuczyciele wredni i chamscy nie umieja uczyc , kto trafi na P Trzaske od matematyki to juz moze wiedziec ze niezda stara panna niewie sama na czym jej **** jezdzi...

jeżeli chodzi o sam Mechaniak jako szkołę to spoko. uczyłem się jeszcze przed połączeniem z LO, nie patrz na poziom nauczania z fizyki, chemii i matmy bo wszystko zależy na kogo trafisz.

pozdrowienia dla mechaniaka :d gitez szkola :D z poczatku wielka i szara:D ale pozniej mozna sie rozkrecic

W tej szkole spędziłem najlepsze lata mojej edukacji. Poziom może i wysoki a nauczyciele wymagający. Najgorsza jest pierwsza i druga klasa, później już z górki i jak poznasz nauczycieli to są spoko. Pozdrawiam wszystkich pracowników tej szkoły, szczególnie P. Kazia Z.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org