środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CZY POLICJA PRZESTRZEGA KODEKSU DROGOWEGO?

Tak sie zastanawiam co to za dziwne fanaberie mają łomżyńscy funkcjonariusze. Jadę sobie wieczorem rowerem po ul. Wyszyńskiego i z naprzeciwka jedzie sobie radiowóz środkiem drogi. Za kierownicą jakiś młody burak dziwnie patrzący na mnie :( O co chodzi panowie? Czy to nie przesada, żeby tak sobie jeździć? Wydawało mi się, że w Polsce obowiązuje ruch prawostronny, a nie takie szopki. Chyba trochę przesadzacie i nie dajecie dobrego przykładu. Dla mnie takie zachowanie jest niepoważne i bardzo mi się to nie podoba.
Dabal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CZY POLICJA PRZESTRZEGA KODEKSU DROGOWEGO?

"czy policja przestrzega kodeksu...." jaja sobie robisz z poważnych ludzi ??. oczywiście że nie przestrzega !!!. mało przykładów na ulicach widać ?

pozdrawiam grzesiek

trochę z innej beczki:
wiecie dlaczego zawsze skarżą się na brak paliwa na patrolowanie - bo najpierw muszą się po pracy porozwozić do domów a jak im coś zostanie to patrolują ulice [często patrolują pod mac donaldem :-)]

A co z ich rowerami?
Takie były zamiary na osiedlach..........kamery, rowery i nne bajery...

michal

Dabal.... piszesz jak jakiś młody idealista.... stary.. otwórz oczy!!!

Co wolno wojewodzie to nie tobie jeden z drugim smrodzie !!!

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

Pod Mc Donaldem to przestajują zasmarkane fetniaki i miejskie bujańce >

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

ale wy macie problemy - do roboty brać się Polskje demokratyczno - burżuazyjną budować a nie o głupotach pierniczyć.

sabat

a jak wam żle bolki wykarmione na sztucznym mleku bez widoku matczynego cyca to na kozetke do psychiatry się wybrać. I nie leczyć mnie tu publicznie swoich kompleksów

sabat

Czyżby w końcu dwóch mądrych się na forum znalazło??:))

sabat:
Z tymi wycieczkami do psychiatry to uważaj bo tu taki tz jest na forum co to bardzo uczulony jest na takie teksty i bardzo je do siebie bierze... niewiedzieć czemu:))

Leszek.... a rozwiązałeś już rebus?

---
PGG

Następny wesołek:)

Wiesz co lechu spotkaj sie najlepiej z tz na zywo i po mesku wyjasnijcie sobie co macie do wyjasnienia, a nie pyskowki urzadzasz. A co do Policji - to bez komentarza.

Po męsku?? Wolałby nie... Dowiedziałem się kto to... Głupio mi, że kiedyś tego Pana ceniłem... po tym co tu wypisuje mam wiele wątpliwości...

Masz rację NBNF. Dzięki

Leszek
Nie taki diabeł straszny....

Leszek:
pewnie, ze pisze jak mlody idealista i mam nadzieje, ze nigdy nie przejda mi moje idealy. A oczy mam otwarte caly czas i niekiedy niedobrze mi sie robi, gdy widze to co widze. Az sie chce je zamknac i odizolowac sie od tego wszystkiego.

ale ta policja to zaj...ty temacik, co? czemu nie zadacie pytania czy radny "radzi" jak trzeba, czy uczeń uczciwie się uczy? gliniarz to też jedynie człowiek, a nie naiwny superman i wszechwiedzący. wszędzie są jakieś s..syny! tym niebieskim, którzy po prostu pracują robi się na pewno niedobrze na widok takich znawców, jak ci, którzy zaczęli tę dyskusję... nie ma już poważniejszych tematów?

ja sie tak zastanawiam czy dabal1 przestrzega kodeksu drogowego...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

seeker:
pewnie robi im sie niedobrze i dlatego staraja sie traktowac mnie z gory jak potencjalnego rewolucjoniste :)

evaa:
pewnie sie zdziwisz, ale staram sie przestrzegac przepisow kodeksu drogowego, choc nie zawsze, a niektore lamie z premedytacja, ale jezdze po prawej strone ulicy tak jak nalezy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org