Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Masaze |
Witam! Mam ogromna prosbe,potrzebuje adresu ewentualnie nr tel do gabinetu masazu.Mam klopoty z kregoslupem ,bole miesni itp. Bede bardzo wdzieczna za podanie namiarow .Dzieki ,pozdrawiam .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Masaze |
Nie znam adresow bo od 10 lat nie mieszkam juz w lomzy ale oprocz masazu na bole kregoslupa naj.epsza jest yoga lub podobna gimnastyka. Rozluznia , wzmacnia. Miesnie jednoczesnie je msuje. Na bole kregoslupa gimnastyka tylko systematyczna a masaz od czasu do czasu ,
|
|
Rycerska 18 wrrrr
|
|
gabinet Cosmeo na Kazańskiej
|
|
beauty sun na rondzie.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
zadzwon pod nr.504215666
|
|
Systematyczne uprawianie sexu bez zachamowań, jest najlepszym masażystą :):)
|
|
Błagam tylko nie Cosmeo!!!!! Proponuje prawdziwego rehabilitanta oto numer 503 135 571 Emka
|
|
W gabinecie zrobią Ci masaż rozluźniający, niech będzie. Lepiej wybrać się do lekarza. Będzie wiadomo co Ci jest. Dobry masażysta posłuży się oceną lekarza. Nie będzie robił Ci bez sensownie zabiegu rozluźniającego. Napięcie mięśni kręgosłupa musi o czymś świadczyć. Nie musi być to tylko przeciążenie kręgosłupa, lecz też może być wynikiem innych defektów z kręgosłupem. Jeżeli lekarz stwierdzi iż coś dzieje się nie tak da Ci skierowanie na zabiegi masażu, kinezyterapii i fizjoterapii :) Możesz iść na NFZ, ale i również prywatnie... lepiej sprawdzić co się dzieje skoro masz takie bóle w kręgosłupie.
|
|
Emka85 a czemu odradzasz?Byłaś tam na masażu? Mi chwalono masaże w cosmeo, jakiś pan je wykonuje i robi ponoć rewelacyjnie. Każdy człowiek posiada własną filozofię, która dla innego nic nie znaczy.
|
|
Ćwiczenia ćwiczenia. Pilates jest bardzo dobry i efekt poczujesz szybko i trwale.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |