Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zabudowa balkonu |
Chodzi mi o zadaszenie balkonu i zabudowe. Kogo możeci polecić niedrogiego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zabudowa balkonu |
|
Polecam ekspertt na Al. Legionów za Asajem. Bardzo profesjonalne podejście, bardzo dobre wykonanie. Odradzam domela - porażka.
|
|
1. Jeśli jest to w zasobach spółdzielni to w piśmie napisz o ochronie przed wiatrem. 2. Zasadnicza różnica polega na tym czy chcesz wykonać to z PCV czy aluminium. Osobiście polecam aluminium, lepsza estetyka i mniejsze zaciemnienie. Na koszty wpływa zasadniczo z czego będzie wykonywana zabudowa, elementy dodatkowo lakierowane oraz szkło zwykłe czy zbrojone itp, zasadniczo zmienia to koszty. Mogę polecić osobę, która mi wykonywała zabudowę z aluminium Tel.: 862183198. POWODZENIA Andy
|
|
Jak polecać to tak aby potem się nie wstydzić :) także zdecydowanie Plastixal.
|
|
Domel odradzam stanowczo-najdrozej:( mam zabudowe z firmy GEAL na legionow obok dworca( chyba najtaniej)ale jestem zadowolony z wygladu i estetyki wykonania:)polecam ********************* ********************* *********************
|
|
Mogę wykonać taką zabudowę z PCV ale bez zadaszenia. Możliwość pokazania już zamontowanej . http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=10158&tytul=Okna_PCV_Us%B3ugi_lakiernicze br1
|
|
Ja Ci to moge zrobic niedrogo. Ale pewnie spartacze za taka cene. ...
|
|
Najpier potrzebne mi zadaszenie.
|
|
Ja jakiś czas temu też robiłem takie zadaszenie bo mieszkam na ostatnim piętrze i miałem problem z zabudową bo nie mieli się do czego złapać :/ ale znajomy dał mi namiar do chłopaków którzy bez problemu mi wykonali całą konstrukcje z aluminium... zrobili zadaszenie i potem zabudowe.... i za bardzo rozsądne pieniądze....nie wiem jaka to firma bo mam tylko tel naklejony na zabudowie 502-735-821 502-735-727 service mam nadzieję że pomogłem ;) pozdrawiam....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |