Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca sezonowa za granicą |
Witam wszystkich poruszam ten temat ponieważ chciałbym w tym roku wybrać się na zbiór czegokolwiek. a wiec chciał bym was po prosić o namiary na jakąś uczciwą agencje badz osobę prywatna która organizuje taki wyjazdy oraz jak wyglądała wasza współpraca z daną\danym człowiekiem . Z góry dziękuje i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca sezonowa za granicą |
nie oplaca się już wyjezdzac za granice, byłem i zostałem oszukany jakiś czas temu, zarabia się mało i warunki bytowe pozostawiaj wiele do zyczenia. jeszcze klilka lat temu to był opłacalny biznes, slyszalem, ze w Norwegii jest ok
|
|
Czlowieku...opłaca się? mordować , pocić i mdleć, na polu? dla tych paru groszy więcej ? dlaczego polacy to taka choł^ta ???? Hitlet jednak wiedział co robi .
|
|
Czlowieku...opłaca się? mordować , pocić i mdleć, na polu? dla tych paru groszy więcej ? dlaczego polacy to taka choł^ta ???? Hitler jednak wiedział co robi .
|
|
Marudall a gdzie byłeś za granicą przy czym robiłeś i za ile że taka lipa była. Kto Cie tam zabrał to bede wiedział kogo omijać.
|
|
w Niemczech byłem na truskawkach, było ogłoszenie w gazecie, ale nie pamiętam konkretnie kto, polecil mi znajomy, ale jak się okazało wyszla lipa...
|
|
ELop: Człowieku pracuję na budowie od 8lat i znam się na tym trochę a facet proponuje mi 8zł / h Czy to nie jest Nazizm
|
|
Masz tu chłopie namiary na firmę, kontakt i składanie podania bezpośrednio u pracodawcy bez żadnych pośredników. http://arbeit-thiermann.eu/20.html
|
|
Dzięki lomo. Pozdrawiam
|
|
A teraz uczcijmy tę chwilę ciszy, forumowicze 4lomza wzieli się za wypelnianie podania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |