Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
samobójstwo |
wie ktos coś na temat dzisiejszego incydentu? podobno jakis ochroniarz z Purzeczko strzelił sobie w głowę. mial 28 lat. wiadomość nieoficjalna. Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: samobójstwo |
tak, to prawda :) potwierdzam tą wiadomość. Dokonał samobójstwa w biurowcu PKS, kiedy to razem ze swoim kompanem przyjechali po cash do zakladu. Włożył sobie pistolet do buzi i nacisnął na spust.
|
|
to było około godziny 14, wiec jutro powinno być coś w mediach.
|
|
To czemu se strzelił?
|
|
bo przeczytał twoje posty!!! Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
achas Szkoda
|
|
szkoda człowieka,nie dziwie się ja też mam nieraz tak że mnie szlak trafi ... =/
|
|
znałem go osobiście, człowiek do pogadnia i dobry żartowniś. nieiwem dlaczemu tak postąpił.
|
|
Skoro jest to prawdą to jedyne co mogę powiedzieć, to to że jeśli ktoś ma tak słaby charakter to zamiast walczyć w życiu, poddaje się uciekając do najłatwiejszych rozwiązań..............
|
|
Do FEniX_!!: jeśli nie znałeś tego człowieka to lepiej przemilcz tą sprawę.
|
|
Do Marcin_23: nie znałem człowieka i wcale nie zależało mi na ocenie jego osoby.......jeśli tak to odebrałeś. Ale tak zazwyczaj bywa. A tak na marginesie.....jak miałem odebrać te " to lepiej przemilcz "?
|
|
nie rozumiem, skąd to zainteresowanie czyjąś śmiercią ?! wiem, że łomża to małe miasto i w sumie niewiele się dzieje, ale plotkowanie o czyjejś tragedii jest chyba poniżej godności. nie wiem kim był ten człowiek i czy ma żonę, dzieci, jeśli tak, to mam nadziej, że nie dowiedzą się, że ich ojciec stał się wydarzeniem tygodnia w łomży
|
|
Znałem Marcina pozostawił żone i dziecko. gosiak ma racje może lepij zakończmy ten temat.
|
|
[*]
|
|
jaki Marcin, nazywał się Wojtek i był spoko gościem, szkoda człowieka qrde, miał żonę i syna :(((((
|
|
Znałam Wojtka, znam jego żonę Aldonę i synka Mikołaja. Nie potrafię znaleźć słów i opisać co czuję.Tragedia.
|
|
Jolek masz tupet , nie ma co , jeszcze napisz na forum co było przyczyna , a rodzinka Ci podziękuje , działasz jak poczta pantoflowa Moorgan
|
|
Tak, jeszcze brakuje Jolek, zebyś podał dokładny adres. Pzrecież to tragedia, więc trzeba zachować umiar.
|
|
Co za ******** moderator pozwala na zakladanie takich tematow!!!! Zamknac ten temat - co was obchodzi czyjas tragedia? Moze porozmawiamy o was albo o waszych rodzinach? Dobrze bedziecie sie wtedy czuli? Pojebani lowcy sensacji... Idea warta krwi
|
|
a co was obchodzą cudze sprawy i problemy zajmijcie sie swóją dupą ludzie wyluzujcie
|
|
Także uważam, że moderator winien ten wątek skasować. Widziałem na własne oczy następstwa tego zdarzenia. Do tej chwili nie mogę dojść do siebie. Morze krwi i policja po cywilnemu robiąca szkice sytuacji. Być może znałem chłopaka osobiście. Płakać mi się chce, bo niektórzy tak chcieliby żyć, a On tak łatwo się poddał !!! To wielka tragedia i chylę czoło. [*] [*] [*] Pytanie przy okazji do komendanta policji ?! Dlaczego nie izolowane jest dla przygodnych świadków miejsce takiego zdarzenia??? Obok jedli obiad nie świadomi niczego ludzie. Wychodząc doznawali szoku !!!
|
|
zmienicie temat jedna osoba napisze to a druga tamto i take fantazje z tego powychodza ze glowa mala:( szkoda goscia
|
|
a Misiek_2lo sie jeszcze cieszy:/ co za ludzie....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |