niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po co kosmetyczka odkryłam coloron

Dziewczyny odkryłam super paski na robienie makijażu i testowałam je rewelacja po co 100 za makijaż możecie go same zrobić w domu i naprawde sie trzyma
http://www.youtube.com/watch?v=s79di_XfjAc
http://www.youtube.com/watch?v=jsLTLCbUPSY

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po co kosmetyczka odkryłam coloron

Już od dawna były w sephorze i wcale nie są takie tanie. Na szybko można użyć a jednak wole sama sobie zrobić makijaż. Kobietki to nic trudnego, nie mam profesjonalnego wykształcenia w tym kierunku, ale maluje nie gorzej niż niektore kosmetyczki. Kwestia wprawy i nauki metodą prób i blędów. Dużo nauczyłam sie z filmów na YT. Szczególnie od KatOsu.
Pozdrawiam.

No właśnie jak ktoś umie sie pomalować to mu dobrze, ale zamawiałam na internecie za 38 z wysyłką 48 ale miałam 3 makijaże a niedawno byłam na weselu i u kosmetyczki 90 zł dałam za makijaż i wcale nie był lepszy od tego kupionego na tych plastrach i miałam wybór kolorów a u kosmetyczki to mnie malowała jak chciała i mówiła, że tak ma byc juz nie bede mówiła gdzie bo za dużo postów na tą pania było ostatnio negatywnych a po co mam jej zła reklame robić i tak już chyba ma gdzieś tych klientów przez tyle lat sławy się doczekała kilka lat w stecz i teraz tandeta!! ale wracając do sedna to ja jestem zadowolona z tego wynalazku

To dobrze, lepiej wykonać coś samemu niż płacić dużo za makijaż, ktory wcale nie jest rewelacyjny.
Z podkładów polecam Revlon Colorstay! Na allegro można zamówić. Porównywalny do mojego ulubionego podkładu z MAC'a i duzo tanszy. Polecam szczerze wszystkim kobietkom, delikatny, kryjący i wygląda na twarzy idealnie :) Wiele kosmetyczek go używa.

to super dobrze wiedziec i posłuchać innych

Prosze opinie od innych posiadaczek tych cieni. Zastanawiam sie nad ich zakupem, ale nie chce wyrzucic 50 zl w bloto..

h0jowe forum

Polecam ten produkt bardzo fajnie wygląda i długo się trzyma:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org