Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy wóz dla OSP Szczepankowo |
Czytałem właśnie artykuł odnośnie nowego samochodu pożarniczego dla OSP Szczepankowo. Z tego co mi wiadomo jednostka ta nie dorównuje innym jednostkom z gminy. Rocznie do zdarzeń wyjeżdża kilka razy, zaś jednostka ze Śniadowa takich wyjazdów ma prawie 100, która posiada samochody które mają ponad 30 lat!! Wszystkie główne jednostki z gmin z powiatu posiadają już nowe samochody. Nie wiem jak myślą nasi politycy... Pozostaje tylko współczuć strażakom ze Śniadowa, że są nie doceniani przez władze rządzące...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy wóz dla OSP Szczepankowo |
Pogadaj z tymi z Jakaci Borki to oni sami kupią ze dwa samochody dla Sniadowa.
|
|
Dobrze myślą :):) Mało jeździ nie szybko sie zniszczy :):):)
|
|
do " małego"... pewnie sam jesteś z tej wioski wrrrr
|
|
ci goście z Jakać Borki to zapierdalają aż im łby odskakują, kasę mają z pracy swoich rąk... po opłatach wszystkiego są na poziomie finansowym lekko przeciętnego mieszczucha wrrrr
|
|
szkoda gadać!!!!wójt kupuje wóz dl osp , montuje na koszt gminy pług i odśnieżają w zimę, tak nie powinno być!!!!!Jednostki które nie są włączone do KSRG mają ponad 100 zdarzeń ,właśnie przez takie głupie myślenie włodarzy. Straż nie jest od tego by drogi gminne odśnieżać!!!!!!!!!!!Nie powinny robić tego nawet jednostki które są włączone do KSRG!!!!
|
|
TERAZ I PŁUG NA WOZIE BĘDZIE MIEĆ SZCZEPANKOWO!!!PO ŚNIADOWIE HEH
|
|
Paradox co ty za kacapoły piszesz?? Jakie opłaty? Przecież to OSP i kasę mają z gminy czy tam samorządu. Sami się nie finansują!! Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
KASE PEWNIE MAJĄ TEŻ Z WYNAJMU Z SAL ORAZ ZE SKŁADEK CZŁONKOWSKICH ,ALE TO GROSZE
|
|
NOWY GBA TO POWINIEN TRAFIĆ DO JEDNOSTKI BARDZIEJ MOBILNIEJSZEJ KTÓRA JEST W SYSTEMIE RATOWNICZO GAŚNICZYM A NIE DO JEDNOSTKI KTÓRA JEST POZA SYSTEMEM!!!!
|
|
Kozioł, chodziło mi o ludzi mieszkających w Jakać Bor. nie o kaskę na OSP "Mały " napisał coś odnośnie rolasów w J.B tak się składa że znam cała wioskę , taka praca wrrrr
|
|
brawo Panie Pstrągowski tak dalej, jak narazie same sukcesy oby tak dalej
|
|
Paradox,jak się mały Kazik (Szeryf) dowie,że mówiłeś ,że on żyję na poziomie mieszczucha to lepiej się w Borkach nie pokazuj.
|
|
_mały_ dobre ubawiłem się :-) wrrrr
|
|
Taki wóz niesie za sobą tylko wydatki. Tyle kasy - lepiej dali by bezdomnym na ciepłe kalesony na zimę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |