Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet ul. dmowskiego |
Witam, chcialbym prosic Was o pomoc w doradzeniu uslugodawcy internetu na Dmowskiego. ktore firmy (oprocz Vectry) maja tam swoje linie? dzieki z gory za pomoc i informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet ul. dmowskiego |
Prawdopodobnie zostaje tylko coś na liniach TP czyli Netia albo Neostrada. I choć sam nie lubię tej firmy to wbrew powszechnemu narzekaniu Neostrada nie jest taka zła, a na pewno będzie stabilna. No i jeżeli weźmiesz sobie 20mb/s to prędkość też powinna być wystarczająca :)
|
|
neostrada i netia z tego co wiem, ja mam z vectry i nie narzekam
|
|
myslalem ze moze jakis necik z osiedlowki mozna na Dmowskiego wziac. z vectra mozna sie niezle wkopac bo jak promocja sie skonczy i sie nie dopilnuje to wrzucaja dziwne faktury i problemy z rozwiazaniem umow sa. jakby cos jeszcze Wam do glowy przyszlo to piszcie. wielkie dzieki
|
|
Jest osiedlowka, ale musisz miec okna od strony garazy bo antena znajduje sie na kwiatowej. na kwiatowej tez jest biuro, nazwa firmy to TECHNIK. Ja mam od kilku lat i jestem zadowolona. Nie wiem jak teraz ale kiedys zalozonie kosztowalo 200 zl a oplata miesieczna 40 zl. h0jowe forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |