Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komendat mógł być pijany ? ale nie musiał ;) |
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,2952115.html Co Wy na to?? Ciekawe czy komendant zawsze wozi alkohol przy sobie? A komendant z Zambrowa przyjeżdza z alkomatem ?? Zawsze zwarty i gotowy ? Cóż za zbieg okoliczności..... A może to komendant z Zambrowa mu przywióz na pocieszenie ten koniak. W jednej ręce koniak a w drugiej alkomat :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komendat mógł być pijany ? ale nie musiał ;) |
A co można na to? Autor tych sensacji sam pisze: "Wtedy też pojawiły się informacje o tym, że na miejscu kolizji w alkomat dmuchał szef zambrowskiej policji, a nie Rutkowski."- Się pojawiłY? Same? Czy to insynuacja tegoż autora na podstawie pogłosek., które ponoć od kogoś tam usłyszał. Do sądu świadczyć z tym nie poszedł. "Wtedy i on nagle uciekł z policji na emeryturę."- jeżeli oficerowie odchodzą ze służby chociaż im nic nie udowodniono, ale żeby na firmie nie było cienia podejrzenia, to jest to "ucieczka". Pewnie, zdaniem autora, powinni palnąć sobie w łeb ze służbowej broni, bo dopiero to by było rozwiązanie. I temat na artykuł. "W sumie o zdarzeniu z Rutkowskim od marca pisaliśmy już siedem razy."- No właśnie. Podczas gdy inne gazety jakoś tak się nie przypięły jak giez do końskiego zadu, chociaz fakt odnotowały. "Wyborcza" żąda krwi! Dlaczego? Pozostają spekulacje. Tak, żeby wyjaśnić od razu: nie noszę nazwiska ani na literę R. ani na literę M. i nie mam żadnej rodziny ani w Zambrowie ani w Wysokiem, ani nawet w żadnej policji, ale mierżą mnie niektóre formy "dziennikarstwa".
|
|
masz racje i wydaje mi się ,że ten dziennikarzyna jest bardzo niedouczony i nie zna się na temacie. Fakt chce pisac ale sam nie wie bardzo co pisze. Bo co ma odejście na emeryturę z materiałem dowodowym w sprawie kolizji drogowej. Ot po prostu chce się czegos uczepic a nie ma czego więc wygląda to to jak gówno przyschnięte do dupy ten jego artykuł. stanisław
|
|
Howgh! ________________________________- ... & vice versa!
|
|
http://www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=5527
|
|
Mógł być, ale niemusiał :D
|
|
No, Ptysiu, nooo... _____________________-- ... & vice versa!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |