sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sprzedam bilet na Ligę Światową

Posiadam do sprzedania bilet na mecz Ligi Światowej 25czerwca Polska -Portoryko w Orlen Arenie w Płocku Cena biletu wynosi150zł .Jest to taka akurat kwota gdyż bilet jest na sektor z bardzo dobrą widocznością .Mecz jest o godzinie 17 00 a przy okazji można po meczu pójść na koncert zespołu IRA podczas festynu Lata z radiem który w tym dniu odbędzie się w Płocku i odbędzie się po godz21.Zainteresowane osoby proszę o wpisanie się pod moim tematem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sprzedam bilet na Ligę Światową

50 zl i zabieram

za 50zł to możesz w domu zostać tymbardziej że tych biletów w internecie już niema i im bliżej meczu tym cena ulegnie zmianie ale do góry ponadto za120zł mogę załatwić bilet na półfinał Ligi Światowej w Gdańsku w dniu 8lipca być może z udziałem Polski aha cena i tak jest niska tymbardziej że po ograniu USA chętnych do obejrzenia tego meczu jest dużo

no i mogę podać namiar na nocleg w Płocku w cenie 30zł jakby ktoś miał problem z powrotem do domu i musiał nocować

Autor: lukasz432 (---.centertel.pl)
Data: 18-06-11 20:15

tych biletów w internecie już niema

no przecież są - widzę, czytam, obserwuję i mam okazję (z której, de facto, nie skorzystam) kupić na forum.

twoja sprawa powodzenia jak kupisz te bilety ja wiem swoje dziś byłem w empiku i pytałem więc piszesz głupoty kto zechce ten kupi ja stratny niebęde bądz pewny bo już parę biletów sprzedałem i każdy był zadowolony na gorsze sektory tzw łuk po80i 90zł zostały mi 2 sztuki na sektor c 2 zresztą po co ja ci piszę to skoro ty niemasz pojęcia o rozmieszczeniu tej hali aha za tydzień mecz z Brazylią w Katowicach bilety od 100zł na trochę lepsze sektory

sprzedam bilet na Ligę Światową za niedrogo 49.99 PLNów !!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org