Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprzedam bilet na Ligę Światową |
Posiadam do sprzedania bilet na mecz Ligi Światowej 25czerwca Polska -Portoryko w Orlen Arenie w Płocku Cena biletu wynosi150zł .Jest to taka akurat kwota gdyż bilet jest na sektor z bardzo dobrą widocznością .Mecz jest o godzinie 17 00 a przy okazji można po meczu pójść na koncert zespołu IRA podczas festynu Lata z radiem który w tym dniu odbędzie się w Płocku i odbędzie się po godz21.Zainteresowane osoby proszę o wpisanie się pod moim tematem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprzedam bilet na Ligę Światową |
50 zl i zabieram
|
|
za 50zł to możesz w domu zostać tymbardziej że tych biletów w internecie już niema i im bliżej meczu tym cena ulegnie zmianie ale do góry ponadto za120zł mogę załatwić bilet na półfinał Ligi Światowej w Gdańsku w dniu 8lipca być może z udziałem Polski aha cena i tak jest niska tymbardziej że po ograniu USA chętnych do obejrzenia tego meczu jest dużo
|
|
no i mogę podać namiar na nocleg w Płocku w cenie 30zł jakby ktoś miał problem z powrotem do domu i musiał nocować
|
|
Autor: lukasz432 (---.centertel.pl) Data: 18-06-11 20:15 tych biletów w internecie już niema no przecież są - widzę, czytam, obserwuję i mam okazję (z której, de facto, nie skorzystam) kupić na forum.
|
|
twoja sprawa powodzenia jak kupisz te bilety ja wiem swoje dziś byłem w empiku i pytałem więc piszesz głupoty kto zechce ten kupi ja stratny niebęde bądz pewny bo już parę biletów sprzedałem i każdy był zadowolony na gorsze sektory tzw łuk po80i 90zł zostały mi 2 sztuki na sektor c 2 zresztą po co ja ci piszę to skoro ty niemasz pojęcia o rozmieszczeniu tej hali aha za tydzień mecz z Brazylią w Katowicach bilety od 100zł na trochę lepsze sektory
|
|
sprzedam bilet na Ligę Światową za niedrogo 49.99 PLNów !!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |