Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łks-Pelikan |
zapraszamy na mecz z Pelikanem Łowicz w sobote o godzinie 17...obecnosc obowiazkowa.. Pozdro...AvIva -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łks-Pelikan |
Ja wpadam :D
|
|
Niech obie strony śpiewają na meczu!!! :P Nie tylko młynek, tylko cały stadion ma kibicować
|
|
Autochton, spotykamy się na meczu? Chyba przyjmiesz mnie do grona kibiców ŁKS-u po starej znajomości. Pozdrowienia.
|
|
Ja bym się przeszedł ale gościu wyjechał i nie mam z kim iść tako ... samemu to lipa ...
|
|
Siedzę zawsze na piknikowej po prawej stronie , niedaleko głownego przejścia. Zapraszam. Jestem już tam ~ 20 minut przed rozpoczęciem meczu. Mam nadzieję , że nie będziesz Jonaszem.
|
|
fajniejsza atmosfera jest kiedy spiewa caly stadion wiec jutro dopingujmy naszych pilkarzy ptysiu gdzie bedziesz stal na meczu?? -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Jonasz człowiek przynoszący pecha, ściągający biedę, nieszczęście. Jeżeli mam Tobie przynieść pecha i przeze mnie ŁKS przegra, to może zrezygnuję z przyjścia na mecz. Pozdrowienia.
|
|
Devil, to raczej trzeba podziałać na www.lkslomza.tk Ptysiowi jak zwykle coś wyskoczy i nie będzie mógł przyjść :P Ptysiu, powiedz bratu żeby organizował kibiców z młyna na piknik. Tak jak było na któryś tam meczu rundy wiosennej. Kto to pamięta jak cały stadion rzucał hasła?? Ptysiu masz być <lol>:P
|
|
dziś ŁKS gra ważny mecz, musimy być 12 zawodnikiem, pokażmy jak bardzo kochamy swój klub, co do dopingu na pikniku to straciłem nadzieje , jak ktos chciałby dopingowac to zapraszam na trybune od rzeki CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE.........
|
|
2:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Mój wynik w eŁKaeSówce :D:D
|
|
Autochtonie, jak widziałeś jeżeli drużyna jest mocna to i Jonasz im nie przyniósł pecha. Byłem na meczu razem z wnuczkiem i mam zamiar dalej chodzić i nie wiem czy nawet na wyjazdowe nie załapię się, bo kolega jeździ swoim samochodem. Pozdrowienia.
|
|
Ja obstawiałem 3:0 ale to nic ... ;-)
|
|
a ja 2:0 hehe
|
|
No , no , no! Nie spodziewałem się. Przez swoją prowokację , mamy nowego , starego (chodził kiedyś na mecze) kibica. Jak widziałeś jest to sport męski , a wypowiedzi Twoje na forum w temacie co się dzieje na stadionie będą bardziej autorytatywne. Pozdrawiam.
|
|
Ty mnie na mężczyznę nie wyglądasz, a też chodzisz na mecze. Co do twojej znajomości sportu to śmiem wątpić. Dużo brakowało do awantury, jak piłkarze Pelikana rzucili się w kierunku sędziego, kibice wszyscy jak jeden mąż pozrywali się z ławek, a piłkarze rezerwowi obydwu drużyn powbiegali na boisko, a w tym czasie wnuczek gdzieś mnie się zawieruszył. Dobrze, że klub kibica był opanowany. Myślisz, że pierwszy raz jestem na meczu. Pierwszy raz byłem na meczu ŁKS-su w 1960r. Do mojego stażu to jeszcze Tobie trochę brakuje.
|
|
Lepiej przestań chodzić na mecze , jak masz takie bzdury wypisywać , piłka nożna to męski sport. Zacznij chodzić na balet.
|
|
Autochtonku, dlaczego w Tobie tyle złośliwości. Miałem nie dyskutować z Tobą o kibicowaniu, ale muszę Tobie odpowiedzieć na stwierdzenie, że piłka nożna to męski sport. Popatrz na zdjęcia poniżej i zobacz kto tam gra. Jeżeli to jest męski sport, to ja jestem Jonaszem. Jeszcze jedno pytanie. Dlaczego nie lubisz kobiet, bo tak uczepiłeś się tej ochroniarki i jej szefów. Może drzemie w Tobie ukryta mizoginia http://www.reprezentacja.com.pl/index.php?plik=felietony/kobiety&nazwa=Pi%B3ka+No%BFna+Kobiet+w+Polsce ![]() ![]() ![]() ![]() ............................................................................................................................................................................................................................................... P.s. Zawodnik musi być gibki i zwinny na boisku jak ta baletnica. Pozdrawiam i do zobaczenia na meczu.
|
|
Męski sport
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |