piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skandal w Komunikacji miejskiej w Łomży!!

Temperatura wewnątrz autobusu ok 30-35 stopni Celsjusza
nic nie pomaga mimo że są okna po otwierane
Klimatyzacja nie działa w ogóle.
Ludzie spoceni smród i brud w autobusach.
Wstyd po prostu .
A MPK nic z tym nie robi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skandal w Komunikacji miejskiej w Łomży!!

Prawda,smród to może nie, ale gorąco... gdzie ta klima jak w Wuwua?

A miało być tak nowocześnie , komfortowo ...wywalono grubą forsę na nowe pojazdy i zrobiło się jeszcze gorzej niż było .

Myjcie się to nie będzie śmierdziało i antyperspiranty w ruch

Żeby klimatyzacja dała efekty to musi byc wszystko zamkniete.
Czy tak ciezko zrozumiec że sa po prostu upały?!
Co MPK na to poradzi? Ma nad Toba stać z wiatraczkiem żeby wielmożnej Pani było chłodno?
Akurat brudu nie zauwazyłam (chyba że stare autobusy). Smród ? Jak sie nie myja to smród, nie wina MPK
Jeźdze czesto autobusami w wawie i jak jest upał to jest ciepło tak jak w łomzynskich autobusach nic na to sie nie poradzi
Jak Ci tak niewygodnie to jezdzic taksówka lub przestaw sie na rower i tyle. Ciagle wszyscy narzekaja a zero zrozumienia.

Boże, warunki jak w każdym innym mieście. Bez ciśnienia. Takie uroki miejskiej komunikacji. Przynajmniej nie musicie w tym smrodzie i upale stać/siedzieć pół godziny, tylko maks 10 minut.

po pierwsze to kierowcy autobusow nie wlaczaja klimy a zaoszczedzone w ten sposob paliwo spuszczaja i sprzedaja jak zjada do zajezdni...ludzie to zadna nowosc...juz MPK dostalo kilka skarg ale widocznie ciagle za malo zeby za to sie wziac

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

masz jakies konkretne argumenty żeby posądzać kogoś ?
z nowych autobusów to nie tak hop siup spuścic :)
pokupujcie sobie samochody/rowery i nie będziecie nażekac

nie no przepraszam jak wszyscy kupicie samochody to będziecie narzekać na korki
a jak rowery to będziecie płakać że nie ma scieżek

Łomża leży na Mazowszu !

HokusPokus tak sie sklada ze wiem o czym mowie.nigdy nie rozsiewam glupich plotek bo sie nimi brzydze.bezpodstawnego oskarzania tez nie cierpie.
po drugie mam auto z klima i uzywam non stop nawet korki mi wtedy nie przeszkadzaja-blogoslawic czlowieka ktory wynalazl klime-po trzecie mam rower i fakt brak sciezek jest przej...y i nie ma tak naprawde gdzie pojezdzic w tej lomzy.

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

hhe lepiej nie badz taka w swoich wypowiedziach bo oskarzą Cie o pomówienie a dużo osob wbrew pozorom to czyta i wtedy nie bedziesz już anonimowa. (znam przypadki z tego forum osobiście,które zostały wykryte za pewne treści)
wiec ze swoimi niepotwierdzonymi osądami lepiej sie powstrzymaj.

No cóż, Polacy taki naród, że tylko ciągle narzekają :)

do coccinelle
ty gwiazda je.bie mnie kto to czyta moga mnie spr mam na to wyje..banee.ale akurat to nie sa plotki i pomowienia.

No to miej, Twoja sprawa. w sumie po Twoim słownictwie wiele można wywnioskować "gwiazdo". Mi nie musisz tego udowadniać, skoro to nie plotki to zgłoś to do instytucji, która to sprawdzi i się zajmie tym a nie żalisz się na forum i szukasz sensacji, bo szczerze mam to gdzies, nie jeżdzę MPKami w Łomży.

Spokojnie ludzie.
Żyjemy w wolnej polsce

KMKM Łomża

do coccinelle kot sie zali gwiazdo???nie mam do tego powodow bo jezdze samochodem tylko szkoda mi ludzi ktorzy musza jednak jezdzic autobusami

A co to za problem? Podchodzisz do kierowcy, zwracasz mu uwagę, że temperatura osiągnęła poziom, w którym ma obowiązek włączyć klimatyzację i po problemie.
Jakoś tam zrobiłam i bez żadnego problemu włączył, poprzednio prosząc pasażerów o zamknięcie okien. A jak Ci odmówi, to już go reszta pasażerów urobi, ewentualnie podsuń im pomysł ze skargą, jak 50 osób na raz zawali ich papierkami, to może zwrócą uwagę na samowolę kierowców.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org