Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skandal w Komunikacji miejskiej w Łomży!! |
Temperatura wewnątrz autobusu ok 30-35 stopni Celsjusza nic nie pomaga mimo że są okna po otwierane Klimatyzacja nie działa w ogóle. Ludzie spoceni smród i brud w autobusach. Wstyd po prostu . A MPK nic z tym nie robi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skandal w Komunikacji miejskiej w Łomży!! |
Prawda,smród to może nie, ale gorąco... gdzie ta klima jak w Wuwua?
|
|
A miało być tak nowocześnie , komfortowo ...wywalono grubą forsę na nowe pojazdy i zrobiło się jeszcze gorzej niż było .
|
|
Myjcie się to nie będzie śmierdziało i antyperspiranty w ruch
|
|
Żeby klimatyzacja dała efekty to musi byc wszystko zamkniete. Czy tak ciezko zrozumiec że sa po prostu upały?! Co MPK na to poradzi? Ma nad Toba stać z wiatraczkiem żeby wielmożnej Pani było chłodno? Akurat brudu nie zauwazyłam (chyba że stare autobusy). Smród ? Jak sie nie myja to smród, nie wina MPK Jeźdze czesto autobusami w wawie i jak jest upał to jest ciepło tak jak w łomzynskich autobusach nic na to sie nie poradzi Jak Ci tak niewygodnie to jezdzic taksówka lub przestaw sie na rower i tyle. Ciagle wszyscy narzekaja a zero zrozumienia.
|
|
Boże, warunki jak w każdym innym mieście. Bez ciśnienia. Takie uroki miejskiej komunikacji. Przynajmniej nie musicie w tym smrodzie i upale stać/siedzieć pół godziny, tylko maks 10 minut.
|
|
po pierwsze to kierowcy autobusow nie wlaczaja klimy a zaoszczedzone w ten sposob paliwo spuszczaja i sprzedaja jak zjada do zajezdni...ludzie to zadna nowosc...juz MPK dostalo kilka skarg ale widocznie ciagle za malo zeby za to sie wziac Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
masz jakies konkretne argumenty żeby posądzać kogoś ? z nowych autobusów to nie tak hop siup spuścic :) pokupujcie sobie samochody/rowery i nie będziecie nażekac nie no przepraszam jak wszyscy kupicie samochody to będziecie narzekać na korki a jak rowery to będziecie płakać że nie ma scieżek Łomża leży na Mazowszu !
|
|
HokusPokus tak sie sklada ze wiem o czym mowie.nigdy nie rozsiewam glupich plotek bo sie nimi brzydze.bezpodstawnego oskarzania tez nie cierpie. po drugie mam auto z klima i uzywam non stop nawet korki mi wtedy nie przeszkadzaja-blogoslawic czlowieka ktory wynalazl klime-po trzecie mam rower i fakt brak sciezek jest przej...y i nie ma tak naprawde gdzie pojezdzic w tej lomzy. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
hhe lepiej nie badz taka w swoich wypowiedziach bo oskarzą Cie o pomówienie a dużo osob wbrew pozorom to czyta i wtedy nie bedziesz już anonimowa. (znam przypadki z tego forum osobiście,które zostały wykryte za pewne treści) wiec ze swoimi niepotwierdzonymi osądami lepiej sie powstrzymaj. No cóż, Polacy taki naród, że tylko ciągle narzekają :)
|
|
do coccinelle ty gwiazda je.bie mnie kto to czyta moga mnie spr mam na to wyje..banee.ale akurat to nie sa plotki i pomowienia. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
No to miej, Twoja sprawa. w sumie po Twoim słownictwie wiele można wywnioskować "gwiazdo". Mi nie musisz tego udowadniać, skoro to nie plotki to zgłoś to do instytucji, która to sprawdzi i się zajmie tym a nie żalisz się na forum i szukasz sensacji, bo szczerze mam to gdzies, nie jeżdzę MPKami w Łomży.
|
|
Spokojnie ludzie. Żyjemy w wolnej polsce KMKM Łomża
|
|
do coccinelle kot sie zali gwiazdo???nie mam do tego powodow bo jezdze samochodem tylko szkoda mi ludzi ktorzy musza jednak jezdzic autobusami Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
A co to za problem? Podchodzisz do kierowcy, zwracasz mu uwagę, że temperatura osiągnęła poziom, w którym ma obowiązek włączyć klimatyzację i po problemie. Jakoś tam zrobiłam i bez żadnego problemu włączył, poprzednio prosząc pasażerów o zamknięcie okien. A jak Ci odmówi, to już go reszta pasażerów urobi, ewentualnie podsuń im pomysł ze skargą, jak 50 osób na raz zawali ich papierkami, to może zwrócą uwagę na samowolę kierowców.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |