Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Złote numery HEYAH |
Witam, mam do sprzedania zestaw 14 złotych numerów HEYAH. Startery są nowe, nie aktywowane przez nikogo. Złote numery, super proste do zapamiętana, na allegro "chodzą" po kilka stów, u mnie ok. 3 dych za numer. Dla zainteresowanych mogę podać te numery.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Złote numery HEYAH |
Możesz te numery podać na forum? Pozdr.
|
|
tez z checia zobacze te numery
|
|
zloty numer to 500 100 100 a nie te wasze pseudo ktore upiększacie spacjami 501 48 48 1... bo taki to sobie mozna w kiosku za 5zl kupic
|
|
Masz rację Profesor, mam nadzieję, że się zaraz przekonamy co nam oferuje emilaa21. :)
|
|
zlotych numerow juz niema od kilku lat !!! dla przypomnienia zloto to np. 500 -000-000 a nie 695 305 395 mnie interesowala koncowka taka : 965 835 kto bystry bedzie wiedzial dlaczego ;-) mysle ze na wizytowce niezle wyglada...
|
|
...masz na imę Wojtek?
|
|
jak masz numer z taką koncówką xxx 866 355 to ja poprosze ;)
|
|
Owszem oferowałam złote numery, typu 500-000-000, jak napisał Ryszard_O, nie żadne "pseudo" Profesorku:) Nie oszukuję ludzi, nazywam rzeczy po imieniu i nie próbuję się dorobić na zwykłych starterach promując je jako złote numery, a taki wniosek właśnie wysnuwa się z waszych naiwnych domniemań;) Właśnie znalazłam dwóch klientów na forum ostrołęckim, także dziękuję i zamykam wątek
|
|
kłamczuszka
|
|
emilaa21 znam ten temat ale nie umiesz się w tym poruszać, spier.dalaj a na te numery to już nikt się nie nabierze
|
|
A ja znam temat chamskich forumowiczów, którzy wchodzą na forum tylko po to, aby pokazać jacy są mocni w słowach (w słowach pisanych oczywiście), także nie zrobicie na mnie wrażenia:)
|
|
na allegro "chodzą" po kilka stów, u mnie ok. 3 dych za numer. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NIE CZARUJ NAS TAKIMI BAJKAMI.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |