Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginął kot syjamski |
Kilka dni temu zaginał mi kot syjamski na ulicy rycerskiej. Jeśli ktoś widział lub znalazł proszę o kontakt em300@wp.pl.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginął kot syjamski |
mi też zaginął rudy kotek:(
|
|
:( ja nie wiem co się stało bo jak zawsze wychodziła to tylko na ogródek i niedługo wracała a teraz nie ma już jej 5 dni...
|
|
mojego nie ma 3 tygodnie... wychodził zawsze tylko na noc
|
|
bo kot ma swoje ścieżki, no ale odpowiedzialny czlowiek by pilnował a nie wypuszczal w ogródek i isc przed telewizor. Wstyd !
|
|
@Profesor, akurat mój kot od małego wychodził na dwór, więc nie mogłabym mu zabronić;]
|
|
ój tak samo.zreszta byla wysterylizowana wiec trzymala sie blisko domu..
|
|
@987654321 masz wiecej kotów? ja mam jeszcze kotke, mój Rudy 4 lata już był u nas, może jeszcze wróci
|
|
poszla poszalec z chlopakami,wroci :) swoja droga obroza z nr tel to niezly pomysl na przyszlosc
|
|
są chińczyki nie ma kotów
|
|
No cóż, wiosna przyszła, koty chodzą własnymi drogami z chęcią kopulacji. Lepiej ich po prostu nie wypuszczać luzem i tyle.
|
|
nie mam juz wiecej kotów, tylko psa ;p ale one zyly w zgodzie. mam nadzieje ze wroci chociaz nigdy nie zdarzylo sie zeby jej tak dlugo nie bylo :((
|
|
Rudy kot to jakieś 2 tyg. temu leżał prawie martwy po drugiej stronie szosy zambrowskiej, przy bramie posesji z obrożą, nie był przejachany tylko zjadł coś przytrutego. Dziś z rana leżał na jezdni czarny kot w białe łapki z czerwoną obrożą. Nie którzy nawet nie zwalniają widząc psa lub kota. Najwazniejsze, że oni jadą, a potem leży taki i cierpi zanim wyda ostatni oddech.
|
|
wspolczuje :( mam nadzieje ze mozemu nic sie nie stalo, tylko poprostu ktos go wzial lub cos... :(
|
|
@Syyx Ten kot miał obrożę? Mój nie miał akurat, ale mieszkam w pobliżu, wiec nie wiem dokładnie.
|
|
moze ktoś łapie tem koty, żeby potem je ....................
|
|
Te zielone kabanosy z pewnych łomżyńskich pizzerii może mają jakiś związek z masowym znikaniem kotów :D A tak serio, kot to zwierzę z natury dzikie i nie powinno się mu ograniczać swobody.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |