Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wrastające paznokcie kosmetyczka |
U jakiej kosmetyczki w Łomży najlepiej założyć klamry na wrastające paznokcie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wrastające paznokcie kosmetyczka |
Poczytaj o "Kostka Arkady". Polski pomysł i bardzo skuteczny. Znajdziesz też autoryzowane zakłady, które to robią prawidłowo. __________________________________________________________ Bądź miły dla osób, które mijasz wspinając się w górę po drabinie kariery. Spotkasz się z nimi, kiedy będziesz schodził.
|
|
Jest lekarz w Łomży który robi to przy pomocy lasera , moja córka miała ten problem, zrobil to całkowicie bezboleśnie , tylko koszt ,200 zl.
|
|
A gdzie przyjmuje ten lekarz i jak się nazywa? lub jeśli można proszę o kontakt do niego. Z góry dziękuje.
|
|
moja znajoma miala podobny problem a dobry lekarz powiedzial zeby zanim wyrwie bo to 50/50 ze bedzie ok kupila sobie komplet witamin jak dla kobiet w ciazy to nie zart lykala chyba falwit czy cos takiego i po 2-3 dniach przestaly jej wrastac problem zalatwila do dnia dzisiejszego wiec moze zobacz ta metode przed wyrwaniem paznokci lub jakimis klamrami
|
|
http://www.doktorklepacki.pl/ to strona tego lekarza który robi to za pomocą lasera. tam są wszystkie informacje.
|
|
Dziękuje ;)
|
|
a co to jest ta kostka arkady? Pierwsze słyszę o czymś takim. Skuteczne jest to na wrastające paznokcie?
|
|
Kostka arkady to urządzenie medyczne, które się wykorzystuje w zabiegu metodą arkady. Ogólnie cały zabieg polega na podważaniu wrośniętego paznokcia i utrwalaniu jego pozycji akrylem, dzięki temu paznokieć rośnie już w prawidłową stronę. Metoda ta jest praktycznie bezbolesna i nie potrzebne są żadne opatrunki po zabiegu.
|
|
a gdzie można zrobić taki zabieg metodą arkady?
|
|
ja również miałam nakładaną klamrę na wrastający paznokieć w białymstoku, ale nic mi nie pomogła, spadła po ok miesiącu paznokieć nawet nie zdążył odrosnąć. Ale poleciła mi każdego dnia( rano i wieczorem robić tamponadę pod paznokciem. Wkładać kawałek gazy czy też bandaża pod paznokieć i po kilku tygodniach problem znikł już minęło 3 miesiące, paznokieć dobrze się uformował. Nie wiem na jak długo ale narazie mam spokój;)
|
|
Jest w aptece płyn na wrastające paznokcie. Też pomaga.
|
|
Ja ten zabieg metodą arkady robiłem z libramaxie w Warszawie.
|
|
Ja tez polecam zabieg na wrastające paznokcie wykonywany kostką arkady. Przeszłam taki w Warszawskim libramaxie i jestem zadowolona. Kawał drogi od nas ale się opłaciło. można o tej metodzie przeczytać na www.libramax.pl teresa AL
|
|
ja robiłam w Ciechanowcu zabieg Kostka Arkady ...super sprawa..prawie bezboleśnie i od razu można funkcjonować normalnie i efekt wizualny niesamowityPolecam
|
|
w Ciechanowcu jest kosmetyczka która robi kostke arkady P.Justyna Śliwka..klamra nic ci nie da,to chwilowa pomoc i wydatek pieniedzy
|
|
Siostra załatwiła problem z wrastającym paznokciem u kosmetyczki na ul. Giełczyńskiej, chyba Borkowska się nazywa. Siostra bardzo sobie chwali ten zabieg, paznokieć odrósł bez problemów.
|
|
Może spróbuj takiego kosmetyku, jak UNGUISAN – Tynktura w żelu, jest preperat, który wykorzystywany jest w gabinetach podologicznych, więc możesz w domu przeprowadzić dokładnie taką samo pielęgnację, jak w profesjonalnym gabinecie. Tutaj możesz znaleźć ten kosmetyk whttps://www.callusan.sklep.pl/k/6/unguisan , z tego, co wiem, to dostaniesz go właśnie tylko w sieci, nie można go znaleźć w aptekach czy skepach kosmetycznych ;)
|
|
Jeśli chodzi o wrastające paznokcie to znam ten problem z własnego doświadczenia. Moja znajoma poleciła mi zabieg Arkady ( kostka ) i przyznam, że nie spodziewałam się aż tak dobrych efektów. Jeśli chodzi o miejsce to mogę Ci polecić to Medyczne Centrum ale z Zielonej Góry http://zrodlana.com.pl/. Zabiegi przeprowadzane z wysoką dbałością o każdy szczegół, można też zdecydować się na znieczulenie. Dla mnie wszystko na wielki plus, polecam.
|
|
Mnie podolog zakładał klamrę, żeby wyprowadzić paznokcia. Polecam podologa, ma o wiele większą wiedzę na temat schorzeń stóp i ich leczenia. Słyszałam o kostce arkady. Zależy kto w jakim stanie ma paznokcie i czy chce się zdecydować na taki zabieg, zamiast klamry.
|
|
Tylko kuracja u Podologa Kostka Arkady lub Tytanowa klamra .Bezbolesny zabieg odrazu duża ulga i szybko się zagoiło . Polecam Podolog Elżbieta Łopuska przyjmuje w Zambrowie i Ciechanowcu .
|
|
Polecam wam sklep medyczny https://ocean-zdrowia.pl/usuwanie-zrogowacialego-naskorka-szlifierki-do-piet-frezarki-do-stop-brushery/1531-profesjonalna-frezarka-szlifierka-elektryczna-do-stop-i-piet-maszynka-do-pedicure-bio-11213d.html tam znajdziecie szeroki asortyment produktów i sprzętów do rehabilitacji i fizjoterapii. Macie też dostępne sprzęty kosmetyczne jak wapozony, urządzenia do peelingu kawitacyjnego i wiele innych. Sprawdźcie i się zapoznajcie z całą ich ofertą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |