Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuję firmy piorącej dywany |
Firma, z której usług do tej pory korzystałam została zlikwidowana. Czy wiecie do kogo można by zgłosić się w Łomży z tym tematem? Bardzo lubię uśmiechnięta być!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuję firmy piorącej dywany |
Homklar Łomża Al. Legionów 141 lub Auto Odnowa ul. Nadnarwiańska
|
|
Świeżo otwarta zaawansowana technologicznie pralnia. Odbieramy-dowozimy. FB: Pralnia Dywanów BALIJA. Jest kontakt i chęci do pracy. Pozdrawiam
|
|
Ja też szukam jakiejś sprawdzonej firmy i w miarę korzystnych cen. Ktoś coś poleci?
|
|
bierze drogo jedno pranie to odkurzacz pioracy pozdrawiam, trze szmatką jak każdy domownik i odsysa odkurzaczem, potem schnie i 300 za 1 dywan kanapę
|
|
A nie lepiej wyczyścić samemu? Przy pomocy takiego środka do czyszczenia dywanów jak tutaj spokojnie sobie poradzisz :)
|
|
To prawda takie rzeczy są ważne i muszę dodać, że ja również całkiem niedawno na tych elementach się skupiam. Myślę, że również dobrze jest zapoznać się z wpisem https://www.pranie-dywanow-lublin.pl/co-zrobic-zeby-dywan-byl-puszysty/ ponieważ to dopiero w nim opisano co robić aby nasz dywan był po prostu puszysty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |