niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ADAM Małysz

Adam Małysz skończył karierę... co o tym myslicie...
ja osobiscie bardzo to przeżywam... będzie nam brakowało bardzo ADASIA i wygranych w PŚ polaków... może jeszcze KAMIL coś zdziała, ale niewiem.
A Adam bedzie do konca sezonu? bo mówił ze ostatni skok odda 26marca a koniec sezonu jest troche wczesnie. czy tylko skoczy w sobotę a pozniej tylko 26marca? no ciekawe zobaczymy
Leeeć Adam Leeeć

N-Gine Polecam Robert Kubica

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ADAM Małysz

Adam będzie występował do końca sezonu. A więc w sobotę MŚ Oslo w drużynówce, za tydzień w Lahti konkurs drużynowy i indywidualny i za 2 tyg. w Planicy 3 konkursy. Na zakończenie kariery Red Bull organizuje 26 marca benefis dla Adama gdzie wystartują najlepsi skoczkowie w imprezie "skok do celu".
Adam Dzięki za te lata wspaniałych emocji!

Zauważcie, że Adam nam kończy skakanie i Robert nie wiadomo kiedy wróci, reprezentacja w piłce na dnie... Cały sport nam blednie w tym roku....

słyszałem że przenosi za Kubice do F1

Pers- dzięki za odpowiedz
masz racje ten sport to w tym roku naprawdę, ale ZAKOPANE 2011 było super i reprezentacja gra troche lepiej niż ostatnio, no to zobaczymy jak będzie dalej, oby jak najlepiej :)
ADAM dziękuje...:)

N-Gine Polecam Robert Kubica

I bardzo dobrze! Odkąd przestał systematycznie wygrywać, przez kilka lat tylko mnie mocno wkurzał, rozczarowując po, prawie każdym, sobotnio-niedzielnym konkursie. Ile wątroby przez niego zepsułem?... Teraz będzie wreszcie spokój....

rudy błazen z druhem

Każdy z nas wiedział doskonale, że nieuniknionym jest kiedyś koniec kariery każdego, nawet najbardziej wybitnego sportowca. Ale Adam przerósł epokę. W sportach zimowych, gdzie polska posucha jest tak widoczna był perełką dekady. A wygrywał już nawet kilkanaście lat temu. Ja osobiście oglądałem każde zawody z jego udziałem od 2001 roku. Wiedziałeś doskonale kiedy odejść. Zrobiłeś to będąc na szczytach popularności, po wygraniu pucharowych zawodów, po zdobyciu medalu Mistrzostw Świata. Nie wiem, co teraz będę robił w zimowe weekendy? Adamie, jesteś wielki !! Nie wierzę, aby kiedykolwiek ktoś inny mógł jeszcze kiedyś gromadzić miliony Polaków przed telewizorami.

ADALL

Dla mnie już dawno powinien skończyć, może bym nie musiał oglądaćtej dennej reklamy herbaty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org