czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lokal na wesele.

szukam lokalu na wesele w Łomży lub okolicach, najlepiej razem z hotelem, bo potrzebuję kilka miejsc noclegowych dla gości. Może ktoś mi coś doradzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lokal na wesele.

siemka!!!!ja ci doradze gdzie jest najlepiej piekna sala jest w MOTELU FADOM na ul.Wojska Polskiego 177.Jest tam bardzo duza sala i na dodatek jest bardzo nowa!!!Bylem ostatnio na weselu i jetem bardzo zadowolony!!!1Jedzenie bylo super !! a gddy pozniej sie spytalem mlodej czy drogo placili to powiedzieli ze bardzo tanio!!!!!a wiec POLECAM!!!!

Gospodarstwo Agroturystyczne "Biełka" w Giełczynie- 5 km od Łomży. Cen nie znam.

Stodoła U Zdzisia w Kozikach. Będzie swojsko :-). A tak poważnie - nie wiem, czy to możliwe, ale zapytaj w skansenie. Jest tam knajpa i być może można ją wynająć. Nie wiem tylko, jak dużą salę potrzebujesz.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Budy Czarnockie "Chaberek - Dom Weselny"
Cen i możliwości noclegu nie znam, pozatym polecam.

slm

Motel Zacisze w Piątnicy - przyjemna sala + kilka miejsc noclegowych

Co do Fadomu to moge jedynie zgodzic sie do uroczej sali, ale jedzenie maja wstretne. Podali strogonowa z kielbaskami!!! Ludzie to straszne. Co kolwiek tam jadlam bylo BLEEEE.

" Po co klamac, wystarczy mowic prawde by nam nie uwierzono"

Osobiście polecam Restauracje Panoramę w Nowogrodzie. wysmienite jedzenie i piekne widoki. Mimo że nie ma tam typowego hotelu to dla gości weselnych znajdzie się duzo miejsca do spania. A dla Pary młodej jest oddzielny domek. Za nocleg niekt nie liczy dodatkowych pieniedzy. Może jedynie byc problem z rezerwacją terminu, najlepiej dzwonic pod nr 604567443

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody , fasady.
tel. 605660801
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org