Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lokal na wesele. |
szukam lokalu na wesele w Łomży lub okolicach, najlepiej razem z hotelem, bo potrzebuję kilka miejsc noclegowych dla gości. Może ktoś mi coś doradzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lokal na wesele. |
siemka!!!!ja ci doradze gdzie jest najlepiej piekna sala jest w MOTELU FADOM na ul.Wojska Polskiego 177.Jest tam bardzo duza sala i na dodatek jest bardzo nowa!!!Bylem ostatnio na weselu i jetem bardzo zadowolony!!!1Jedzenie bylo super !! a gddy pozniej sie spytalem mlodej czy drogo placili to powiedzieli ze bardzo tanio!!!!!a wiec POLECAM!!!!
|
|
Gospodarstwo Agroturystyczne "Biełka" w Giełczynie- 5 km od Łomży. Cen nie znam.
|
|
Stodoła U Zdzisia w Kozikach. Będzie swojsko :-). A tak poważnie - nie wiem, czy to możliwe, ale zapytaj w skansenie. Jest tam knajpa i być może można ją wynająć. Nie wiem tylko, jak dużą salę potrzebujesz. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Budy Czarnockie "Chaberek - Dom Weselny" Cen i możliwości noclegu nie znam, pozatym polecam. slm
|
|
Motel Zacisze w Piątnicy - przyjemna sala + kilka miejsc noclegowych
|
|
Co do Fadomu to moge jedynie zgodzic sie do uroczej sali, ale jedzenie maja wstretne. Podali strogonowa z kielbaskami!!! Ludzie to straszne. Co kolwiek tam jadlam bylo BLEEEE. " Po co klamac, wystarczy mowic prawde by nam nie uwierzono"
|
|
Osobiście polecam Restauracje Panoramę w Nowogrodzie. wysmienite jedzenie i piekne widoki. Mimo że nie ma tam typowego hotelu to dla gości weselnych znajdzie się duzo miejsca do spania. A dla Pary młodej jest oddzielny domek. Za nocleg niekt nie liczy dodatkowych pieniedzy. Może jedynie byc problem z rezerwacją terminu, najlepiej dzwonic pod nr 604567443
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |