poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciekawe

Jestem właśnie w trakcie oglądania ciekawego dokumentu na temat "życia po życiu". Tutaj macie link do 5 części, najciekawszej według mnie:http://www.youtube.com/watch?v=7QY3ayJPzZA&feature=related Co o tym myślicie? Trafiłem na ten dokument przypadkiem no i zmusił mnie do zastanowienia się nad tym wszystkim. Często słyszy się takie właśnie opowieści od ludzi, którzy przeżyli śmierć kliniczną. Zaciekawiło mnie tutaj to, że podczas tak zwanego "przeglądu życia" jesteśmy pytani co w życiu zrobiliśmy, i nie chodzi tu o to co osiągneliśmy to co ma wartość dla nas, pozycja społeczna stan konta czy auto pod domem, podobno nie to się liczy a te drobne tutaj "mało ważne" dobre uczynki. Jedni wierzą-inni się śmieją. A co sądzicie Wy na ten temat? Może jest na forum osoba, która doświadczyła "śmierci klinicznej" i wypowie się?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciekawe

Osobiście nie wierzę w życie'po życiu' , nie wierzę,że moje dobre , złe uczynki będą procentować po mojej śmierci.Takie dokumenty oglądam często bo ciekawią mnie jak inni ludzie postrzegają pewne sprawy jednak oglądam je z duużym przymróżeniem oka. ( sporo naczytałam się o amerykańskich katolikach i ich' nawracaniu' :)) Lecz mam na uwadze to, że nasza podświadomość jest bardzo ciekawa i złożona. Poczytaj trochę o świadomym śnie, oobe, mega ciekawe zjawisko.

Re: Ciekawe

Dzieki, przeczytam. Swoją droga kilka lat temu przeżyłem coś co określa sie jako "paraliż senny" też ciekawe i dziwne uczucie. Pozdro

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org