Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktora strona lepsza? |
Panie i Panowie , w internecie sąmoim zdaniem dwie ciekawe strony www o tematyce lomzynskiej www.4lomza.pl www.lomza.info moga smialo ze soba konkurowac ( i chyba to robia ) a wiec panowie administratorzy postarajcie sie lepiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktora strona lepsza? |
Ze niby www.lomza.info moze konkurowac z 4lomza.pl ?? Nie przesadzajmy... przeciez lomza.info to jest przerobiony serwis (były) www.lomza.pl. Moim zdaniem gdyby www.lomza.pl (stary serwis) byl tak dobry jak nowy, to by nie powstal adres www.lomza.info. Pozostaje tylko czekac na pozostale mozliwosci utworzenia domen ze slowem "lomza" w nazwie, np. lomza.biz lomza.tv lomza.eu i jeszcze caly ogrom innych domen. pieceOFpeace
|
|
niech bedzie i tak , ale mi chodzi glownie o aktualizacje informacji na tych stronach, o reszcie stron z "lomza" w nazwie nie wspomniualem dlaczego? z prostej przyczyny nic sie na nich nie dzieje godnego uwagi i raz na 453534535 lat uaktualniaja je ich administratorzy juz rozumiesz?
|
|
Tak. W tym sie zgadzam, ale zazwyczaj takie strony tworza mlodzi, ucznowie gimnazjow i szkol srednich. Ciezko wymagac od nich ciaglej aktualizacji. Chodz sam z checia ogladalem strone (nie pamietam teraz adresu) na ktorej byly stare zdjecia Lomzy. Bylo tam zdjecia, ktorych nie widzialem ani na lomza.info ani na 4lomza.pl. Pozdrawiam
|
|
Już w samym nagłówku www.lomza.info czytamy o bezstronności tego serwisu... acz wystarczy przeczytać artykuł "W Perspektywie z radością i troską", który wg. mnie jest hołdem złożonym Prezesowi Lipskiemu i przynajmniej ja zmieniam zdanie diametralnie. To samo w artykule "PRZY ŁOMŻYŃSKIM ZJEŹDZIE POWSTAJE WIELKIE DZIEŁO ZIELONYCH OGRODÓW ZE ZJEŻDŻALNIAMI WODNYMI" - wystarczy odnieść się do wypowiedzi niektórych naszych forumowiczów dotyczących amfiteatru (nawet tych najbliżej tego miejsca zamieszkałych) i chyba bezstronność tego serwisu już można zakwestionować. Sama oprawa tej strony, estetyka jest wg. mnie ok. Krzysztof
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |