wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielkie BUM

Czy ktos slyszal te wielkie BUM ? Mieszkam na poludniu i juz slyszalem trzy. Moze wlasnie Binladen nas odwiedza :P Ktos pisal o tym w jakims poscie lol

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielkie BUM

Ja mieszkam na Łagody i te bum słyszałem, ba, widziałem. A wiesz co to było ??? Samochód dostawczy, który nie przestrzega prędkości przy Łagody 10 i 8, i przejeżdża przez "śpiącego policjanta" ze znaczną szybkością. Trzeba być idiotą, żeby tak jeździć i nie żałować samochodu, życzę powodzenia :/

Ja pierdziele :|

666 może blok ci się wali pod wpływem takiego wielkiego natęrzenia głupoty

Te BUM kilka razy to wystrzal z "armatki" przy ROKu na Malachowskiego. Nie wiem dokladnie co to bylo, ale ludzie w Staropolskich strojach z szabelkami, mieli jakas przysiege lub spotkanie. To tyle :]

Bomba

Ptysiu

Trąba...

Powstające Łomżyńskie Bractwo Kurkowe pod nazwą ,,Pospolite Ruszenie", przy udziale przedstawicieli warszawskiego bractwa i samego Króla Kurkowego zaprosiło na swe spotkanie J.Ex. Ks. Bpa Stanisława. Z racji dzisiejszych urodzin a jutrzejszych imienin poproszono Excelencję o własnoręczne odpalenie lątu armaty aby tym wystrzałem uczcić obie te uroczystości. Nastepny wystrzał spowodował prezydent miasta dla uczczenia powstania w Łomży bractwa, a trzeci Krół Kurkowy na cześć naszego miasta. Filmowały to telewizje łomżyńskie i TVP-3, myślę że w obiektywie dzisiejszym już winno się ukazać.

Autor: ptysiu (---.lomza.rtb161c.4lan.pl)
Data: 07-05-05 19:01

Bomba

Ptysiu

Autor: +polak+ (---.lom.vectranet.pl)
Data: 07-05-05 19:28

Trąba...

Wszyscy Najmądrzejsi -Jebani Myślą Że Są Wybrańcami...

Jeden trąba drugi bąba oj dawno tak się nie uśmiałam na forum z waszych wypowiedzi

Pozdrawiam

Brak inteligencji nie powinien śmieszyć, ale w ich przypadku jest ewidentnie wskazany...

R O T F L !

(rolling on the floor laughing)

Pozdrawiam

MrS...

Ptysiu

W Pleszewie też strzelali do podobizny Papieża

Dwie osoby złożyły w rawickiej policji doniesienie o popełnieniu przestępstwa przez uczestników strzelania do tarczy z obrazem Jana Pawła II, jakie zorganizowało Bractwo Kurkowe w Rawiczu. Według tych rawiczan, zostały urażone ich uczucia religijne.

Gazeta Poznanska

Bomba...

Trąba...

Srąba...

BUUM...

Blok się roz**bał...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org