Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I liga w Łomży ???? |
Do 2010 roku ma w łomży grać I liga tenisa stołowego. Wczoraj rozmawialem na ten temat z jednym z załozycieli tego klubu Michałem D. (niegdys czołowym zawodnikiem na skale polsko tego sportu) ktory przedstawil mi plan swego dzialania i planow zwiazanych z prowadzeniem tego klubu . Po spotkaniu ktore spedzilismy w jednym ze znanych lokali w łomży pogratulowalem pomysłu przyjolem maly zakładzik zwiazany z I ligo i zyczyłem powodzenia w ciezkiej pracy ktora przed nim . Moze chociaz w pinponga bedziemy cos reprezentowac .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I liga w Łomży ???? |
chory jestes??? a moze ci sie nudzi?? kolejna niewiarygodna informacja napisana przez dzieciaka
|
|
taaa... może jeszcze w piłce nożnej będziemy mieli pierwszą ligę....
|
|
kibol ty sie wcale nie odzywaj dorosly czlowieku twuj nik sam mowi za siebie sie ciesz ze lomza nie weszla do 2 ligi bo bys mosial znowu do zeki skakac przed kibicami z jagielloni
|
|
Ohhh ile błedów ortograficznych =//
|
|
W każdej dyscyplinie sportu możemy mieć extraklasę , przecież to tylko kwestia kasy. Skąd ten pan ją wezmie?. Utalentowani bracia Zdzieniccy wraz z ojcem (trenerem) wyemigrowali do Białego.
|
|
Liga liga liga jaka liga ..HM................. Mam zawodnika ktory wypije sporo Vodki moze jakis meczyk??????????/ ...........Spiero ma informacje z pierwszej reki (wiem bo sam wiem to z pierwszej rąsi) trzymta sie i nie dygajta powiatowe inteligienty :))))) buihahhaha buhahahha(pozdro dla grzmota)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |