Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
staze |
dlaczego pracodawcy biora tylko na staz,dajcie ludziom normalna prace czlowiek po studiach chce gdzie sie zaczepic, a nie jechac poza granice kraju a wam najlatwiej zmieniac stazystow jak rekawiczki!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: staze |
Jak już jesteś wyuczona po studiach to sama sobie stwórz teraz pracę.
|
|
no niestety, taka rzeczywistość, dla kogoś świeżo po studiach nie ma pracy, każdy wymaga doświadczenia, wiem to po sobie ;(
|
|
julciak, a jaki to zawód masz? zulugula
|
|
kosmetolog wlasnie bylam na stazach i niestety umowa sie skonczyla i podziekowali
|
|
Tak a gdzie biorą na staż z UP ?
|
|
gdzie chcesz
|
|
To daj namiary ja się przejdę zapytam bo ja byłem sie pytałem to nie ma na razie staży ;o
|
|
śLeDcZy ...to tez jest dla wybranych , jedni maja inni odchodzą z kwitkiem :d popytaj to zobaczysz
|
|
julciak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) dlaczego pracodawcy biora tylko na staz,dajcie ludziom normalna prace czlowiek po studiach chce gdzie sie zaczepic, a nie jechac poza granice kraju a wam najlatwiej zmieniac stazystow jak rekawiczki!!!!!! Widocznie nasze Panstwo jest tak bardzo bogate,ze sponsoruje inne Kraje w uczonych ludzi...(najpierw wyuczy nawet zaplaci za ta gruba kase,zreszta jak kazdy kto studiuje no a na koniec?I tak wyjezdzaja za granice)A czy ktos podliczyl ile to na edukacje tych wszystkich ludzi ktorzy wyjechali za granice pochlonelo pieniedzy???
|
|
Autor: śLeDcZy (---.lomza.vectranet.pl) Data: 05-01-11 23:01 To daj namiary ja się przejdę zapytam bo ja byłem sie pytałem to nie ma na razie staży ;o idziesz do jakiegoś pracodawcy, ugadujesz się z nim na odbycie stażu u niego, on składa wniosek do UP w ktorym wskazuje osobę z imienia i nazwiska która chce u niego odbyć staż i czekacie na decyzje.jak bedziesz liczyl na UP w tej kwestii to lepiej wogóle tam nie idz. licz na siebie
|
|
Ugadasz sie z pracodawcą a w UP powiedzą, że nie mają pieniędzy na staż i koniec. ja znalazłam dwie placówki, które są chętne na przyjęcie na staż, wysłały odpowiednie papierki itp. a pośrednicy niestety, rozkładaja ręce, bo dostali tylko 2 miliony dofinansowania. I mi się tak delikatnie wydaje, że to jakoś "wybrańcy" teraz pójdą na staż...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |