Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilka nozna |
Polska - Korea 0:2 Wydaje mi sie ze Polska spatraczyla. Mogli grac o wiele lepiej i wykozystac swoje sytuacje. Zato trzeba przyznac ze Korea popisala sie szybkoscia i wytrzymaloscia. Co sadzicie to tym meczu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilka nozna |
Co tu duzo mowic... kicha... i to na calej linii... Miejmy nadzieje ze w nastepnych meczach bedzie juz DUZO lepiej!!! __//R4v3r ++
|
|
Nasi trampkarze po 20 min nie mogli tchu złapac...trudno w takich warunkach myslec o grze...kiedy trzeba sie skupic na oddechu... ;-) Kubusz
|
|
Co tu dużo mówić ? Przegrali¶my z lepszymi, ukłon w stronę koreańczyków. A niech się ciesz±, w końcu s± gospodarzami. Czekali na ten dzień i byli zdeterminowani by osi±gn±ć sukces. Omineli słabszych polaków ale innych tak łatwo im się nie uda. Po drugiej bramce, po prostu wyłonczyłam TV i wyszłam. Moimi faworytami i ulubieńcami s± brazylijczycy i im będe do końca kibicować. Oni przynajmniej pokazuj± przyzwoity futbol, jest na co popatrzeć. I kto powie że kobiety nie lubi± piłki nożnej ? A nasz drużyna niestety nie wyjdzie z grupy, ah ten optymizm !
|
|
Pan poseł Roman Gertych w poniedziałkowej "Kropce nad i" obstawiał zwycięstwo Polaków, o ile pan Prezydent nie przyniesie im pecha - i wykrakał.
|
|
Engel też na 100% był pewien wygranej. Teraz może być pewien rychłej dymisji.
|
|
A czy nie bylo tam jakis przebojow z Koreanczykami (kibicami Koreanskimi), co to by oby nie imprezowali pod hotelami Polakow przez cala noc nie dajac im spac. ---- Fakt ze Korea pokazala klase, lecz wydaje mi sie ze Polska grala duzo nizej swego potencjalu......., zawsze bylem patrota. Lukasz
|
|
O czym mówimy. Na boisko wyszło co najmniej 11 milionerów (my¶lę o Polakach) nie znam statusu finansowego koreańczyków , którzy reklamuj± swoich sponsorów, a sport czystej postacji jest daleko . Polecam artykuł w Newsweeku http://newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=9064.
|
|
Juz moga wsiadac do samolotu nie czekajac na nastepny mecz, zeby sie bardziej nie kompromitowac.i powinni wracac pieszo do kraju, to dobrze by zrobilo na kondycje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |