Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lakierowanie samochodu |
Ile w Łomży lub okolicy kosztuje lakierowanie całego samochodu? Byłbym wdzięczny za odpowiedzi i ewentualnie gdzie najlepiej jest to zrobić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lakierowanie samochodu |
zależy jakie auto, chodzi o wielkość, jaki lakier, kolor.
|
|
Samochód osobowy honda accord rdzy prawie nie widac tylko na progu i masce. Większośc to delikatne wgniecenia i przerysowania. Lakier jasny brązowy.
|
|
ja ostatni malowalam niebieski jasny metalik , nie caly ---------z czystym sumieniem moge polecic na ul. WASKIEJ 53. tRAFIC NIE MOGLAM ale naprawde jestem zadowolona - nawet znaku nie ma i absolutnie nie odroznia sie od calosci koloru bagrmosen
|
|
halina a ile zapłaciłaś ?
|
|
zaplacilam chyba droga ? 800 zl ! bagrmosen
|
|
dzięki halina może jeszcze jakieś inne propozycje? Najbardziej interesuje mnie koszt lakierowania całego samochodu. Mam do malowania co prawda 6 elementów i gośc zaśpiewał mi 2 tysiaki, więc sobie pomyślałem że może cały bym pomalował?
|
|
poplecam las vegas na towarowej była baza wzgs, a o cenie rozmawiaj z właścicielem, bo na forum to będą cuda niewidy, napewno w stodole na wsi zrobią ci to o 50% taniej, a za dobrego lakiernika musisz zapłacić.
|
|
dają tam jakoś gwarancję czasową i umowa co do terminu ceny itp jest na piśmie czy jak zwykle na gębę?
|
|
jakąś ;) gdzie jest k**wa "EDYTUJ"
|
|
Od razu chcecie szpachlować i malować? Przecież można z techniki pdr skorzystać. Jak nie wiecie o co chodzi to przeczytajcie https://podpowiadamy.pl/malowanie-i-szpachlowanie-auta-moze-nie-trzeba/ . To zdecydowanie tańsze rozwiązanie.
|
|
Teraz ceny poszły trochę w górę. Wiele zależy jakie auto mamy i oczywiście od koloru. Tutaj https://citymag.pl/ile-kosztuje-pomalowanie-auta/ jest ciekawy artykuł na ten temat. Myślę, że dla wielu będzie pomocny. Dzięki takim informacją można podjąć właściwą decyzję. Czasem bowiem koszt takiej usługi może przekroczyć wartość samochodu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |