poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BLM!!

Proszę dobrowolnie się przyznać kto przemieszcza się w naszym mieście na takich rejestracjach oraz donosić o takim zdarzeniu, wtedy łatwiej będzie eliminować takich figurantów z naszego pięknego miasta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BLM!!

Zasadnicze pytanie o co chodzi ci "mistrzu" ?

Tempmy głupote na forum i w mieście!

hahahahaha :P dobre:P mój sąsiad:P:D kasujemy go? hahha

B)

chodzi o to, że jest tępym głupkiem jak i AntyBLM, nudzi mu się i nie wie co ze sobą zrobić to wypisuje jeden z drugim takie durnoty na forum.
Mieszczuchy się znalazły - tylko szkoda że 70% mieszczuchów Łomży pochodzą z wiosek, ale cóż piórka urosły!!!
Zapamiętaj jeden z drugim nr rejestracji nie świadczy o tym jakim jesteśmy kierowcą.
Przynajmniej te BLMmy używają kierunkowskazów, i nie bujają się jak "łomżyniacy", szpan bez kierunkowskazów.

Mój post z innego podobnego tematu wkleję tutaj:

W Zakopanem widziałem nie dawno obok siebie dwie fajne furki jedna na BL, a druga na BLM :-) Jak widać bez względu na literki obaj przejechali całą Polskę autem i najprawdopodobniej żyją ;-)

Zastanawia mnie ile osób wypowiadających się w tym temacie "zapuściło" się swoim autem dalej, niż do Białegostoku ;-)

każdy ma kogoś z wiohy w rodzinie
albo bendzie miał
sto% prawda

Masakra ...

ja ja ja ! jeżdżę z tab. BLM

Jeszcze chwila a okarze sie że BLM-y są odpowiedzialne za nieodsnieżone ulice, o wyborze Prezydenta nie wspomnę ;))

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

haha oj obroccie w zart:P co sie tak napinacie:) polowa ludzi z lomzy tez ma blm hah:D

B)

chorzy ludzie

a miał być kolekcjoner............

czepiacie się a spójrzcie ja sami jeździcie parkujecie i w ogóle

BLe nie umieją jeździć,takie moje spostrzeżenie.
Na letnich oponach was mieszczuchów teraz spokojnie objadę.
Choć takowych nie mam,bo stać mnie na zimowe.

BLe nie umieją w ogole jeździć, ciągna się tylko co niedziela pod kościół i spowrotem pod blok! BLMy przynajmniej mają kawałek drogi do domu... Jeżeli spytacie się kto w białymstoku jest najgorszym kierowcą to zawsze powiedzą ze BL, nic jakos o BLM nie slyszlaem

co wy dauny macie do ludzi ze wsi? zazdrościcie im czy co? niestac was na takie auta co oni mają i to wam wchodzi na ambicje. bl są gorsi od blm. i niepiszcie więcej na forum o BLM bo to w dupe nielezie. nara buraki

bossss

odświeżam

imbecyl

mistrz123 Ty cioto zafajdana łykałes biały kleik jak cie w pace posuwało czterech kolesiów, a teraz udajesz mądrale, masz psyche zrytą i nic dziwnego że wypisujesz na tym forum same dyrdymały. Przypomnij sobie jak siedziałes w pokoju bez klamek i jechałes przez 3 miechy na psychotropach.
Leczenie nie pomoglo cioto wiec spowrotem na oddział wracaj.
Hehee... na forum ukrywasz sie ale wszyscy dookola wiedza co z ciebie za frajersto !!!
Własnie chrachnołem tobie w gebe wieprzu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org