Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ojciec dyrektor ratuje moralność naszych dzieci. |
http://www.joemonster.org/article.php?sid=2166&mode=thread&order=0&thold=0 Kreskówki to czyste zło! Jak donosi Ojciec Dyrektor w jednej ze swoich audycji, należy bezwzględnie zakazać amerykańskich bajek w Polsce. Otóż, czujne oko Ojca spostrzegło to, czego cenzura dojrzeć nie potrafiła. Oto fragment wypowiedzi Ojca na falach naszego ulubionego radia: „(...) Ja wiem, że w polskiej telewizji jest teraz wiele amerykańskich bajek. Ale one są wymysłem szatana i prowadzą prosto ku zatraceniu. Oto jedna z polskich stacji emituje bajkę "Teletubbies", w której występuje postać o imieniu Tinky Winky. Postać ta jest wyraźnym symbolem zboczenia, jakim jest gejostwo. Po pierwsze jest różowa, kolor geji, po drugie ma na głowie antenkę w kształcie trójkąta, a to przecież ich symbol. Po trzecie, nosi coś w rodzaju torebki, jak reszta tych zboczeńców.(...)”. My także przychylamy się do tej opinii i chcemy wspomóc szacownego Ojca Dyrektora naszymi spostrzeżeniami dotyczącymi amerykańskich bajek. Oto lista najbardziej podejrzanych postaci wg Joe Monstera. (w linku powyżej) --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ojciec dyrektor ratuje moralność naszych dzieci. |
OJCIEC DYREKTOR - FUNDAMENTALISTA ISLAMSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A smurfy? Czysta orgia : ich tłum, Smurfetka tylko jedna. A Bolek i Lolek? Zadawali się obaj z Tolą. A Reksio? Przymilał się do wszystkich, Jakiś biseksualista!
|
|
Dodam jeszcze: - gejostwo to chodzenie w długich, czarnych lub innych "sukienkach" z łańcuszkami na szyi i dziwnych kapelusikach, - gejostwo - to "odwiedzanie" nocne studentów przez "szefa", - gejostwo - to unikanie kontaktów z kobietami (nawet służbowo) - gejostwo - to zakaz zawierania małżeństw oraz posiadania dzieci - gejostwo - to nakazywanie studentom chodzenia do miasta tylko po dwóch (nigdy dwoje)....... Czy więc jest to zboczenie, czy nie? Zbych
|
|
No nie, ja tam nie mam nic w stosunku do kochających inaczej, jesli im z tym dobrze......To ich sprawa.
|
|
Jestes fajny GOSC!!! Ja tez popieram michal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |