sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POSZUKUJE WŁAŚCICIELA LOKALU

Poszukuje kontaktu z właścicielem lokalu na ul.Mazowieckiej, obok Perfumerii Paryskiej (były sklep Eskapada) Dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POSZUKUJE WŁAŚCICIELA LOKALU

Mamy ochronę danych osobowych, więc to chyba nie jest najlepsze miejsce do ustalania właściciela lokalu. Są na to inne legalne sposoby, np. w UM.

zbyszek83 już raz zakładałeś ten post i przecież Forumowicze wyraźnie Ci napisali , że ten człowiek mieszka na Prusa 8

Ty! Małgosiaaa!

jakby mieszkał na prusa 8 to by go na kopach już dawno stąd wynieśli ;P

Witaj zbyszek83, w czym jest problem? Włascicielem lokalu jest od jakiegos czasu moj brat. O co chodzi?

h0jowe forum

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Chcę skontaktować się z właścicielem tego lokalu na ul:Mazowieckiej , jeśli ktoś może mi pomóc proszę o kontakt e-mailowy.

lokal miał pan ktory jest wlascicielem sklepu moodo w galerii stokrotka wiec mozesz sie z nim skontakowac idac tam.

slyszalam ze pojechal do Hiszpanii, nie mozna sie z nim skontaktowac'
bez wzgledu na Twoja pilna sprawe, ubierz sie w cierpliwosc',
ja tak kiedys mialam , facet wrocil, zadzwonilam ale byl tak obcasowy ze, afera, ktora mi na sercu lezala do dzis lezy, mam pelne rece.. roboty..ze spalonego kontaktu na nic

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org