Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POSZUKUJE WŁAŚCICIELA LOKALU |
Poszukuje kontaktu z właścicielem lokalu na ul.Mazowieckiej, obok Perfumerii Paryskiej (były sklep Eskapada) Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POSZUKUJE WŁAŚCICIELA LOKALU |
Mamy ochronę danych osobowych, więc to chyba nie jest najlepsze miejsce do ustalania właściciela lokalu. Są na to inne legalne sposoby, np. w UM.
|
|
zbyszek83 już raz zakładałeś ten post i przecież Forumowicze wyraźnie Ci napisali , że ten człowiek mieszka na Prusa 8 Ty! Małgosiaaa!
|
|
jakby mieszkał na prusa 8 to by go na kopach już dawno stąd wynieśli ;P
|
|
Witaj zbyszek83, w czym jest problem? Włascicielem lokalu jest od jakiegos czasu moj brat. O co chodzi? h0jowe forum
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Chcę skontaktować się z właścicielem tego lokalu na ul:Mazowieckiej , jeśli ktoś może mi pomóc proszę o kontakt e-mailowy.
|
|
lokal miał pan ktory jest wlascicielem sklepu moodo w galerii stokrotka wiec mozesz sie z nim skontakowac idac tam.
|
|
slyszalam ze pojechal do Hiszpanii, nie mozna sie z nim skontaktowac' bez wzgledu na Twoja pilna sprawe, ubierz sie w cierpliwosc', ja tak kiedys mialam , facet wrocil, zadzwonilam ale byl tak obcasowy ze, afera, ktora mi na sercu lezala do dzis lezy, mam pelne rece.. roboty..ze spalonego kontaktu na nic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |