Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie w sprawie kupna laptopa |
Czy ktos zorientowany w komputerach (laptopach) mógłby poradzić mi jakiej marki najlepeij kupić i gdzie wŁomży jakorzystniej dokonać zakupu. Dodam, że chodzi o laptopa do celów prywatnych w cenie ok 1500-1800 zł. Prosze o poważne odp :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie w sprawie kupna laptopa |
przejdź się do media expert tam ci doradzą jaki będzie dla ciebie najlepszy albo bodajże Speed na dwornej za muzeum.
|
|
Witam. http://www.allegro.pl/27784_core.html?a_enum[44]=1&a_enum[134]=all&a_enum[1234]=all&a_enum[1235]=all&a_enum[1236]=all&a_text_f[82][0]=&a_text_f[82][1]=&a_text_i[135][0]=&a_text_i[135][1]=&a_text_i[521][0]=&a_text_i[521][1]=&buy=1&clear_cookie=0&distance=1&id=27784&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&p=1&postcode_enabled=0&state=0&city=&order=p&postcode=&price_from=&price_to=1800&view=gtext&change_view=Poka%C5%BC Trochę tego jest do wyboru i koloru
|
|
jak chcesz to ja mam toshibe za 1800 zł do sprzedania mail: gress19@wp.pl
|
|
Polecam laptopa marki LENOVO.Osobiście jestem bardzo zadowolony
|
|
Ja Ci moge z czystym sumieniem polecic SPEED , doradza, pomoga itd. mieszcza sie na ul. Dwornej Zwroc sie do Pana Piotra, Zbyszka, bo jak wiem i podejrzewam to Pan MArek zaganiany( zapracowany) jest:) Ja kupilam u Nich i jestem zadowolona:) Pozdrawiam A. T.
|
|
sprzedam laptopa http://moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=2209&tytul=Sprzedam_laptopa_pilnie
|
|
Polecam Asusa!
|
|
W tej kategorii to omijać należy acera pozostałe marki toshiba, asus, hp, lenovo to dobry wybór. Jeśli jesteś zdecydowany na zakup to najlepiej zapytać fachowców w sklepie. Polecam sklep na dwornej(simtech) i na bema(ekspert).
|
|
Przejdz się po wszystkich łomżyńskich komputerowych sklepach i zapytaj o laptopy ww. cenie. Poproś żeby Ci wydrukowali dostępne w tym przedziale modele wraz z ceną i parametrami. A poźniej porównaj oferty...oszczędzisz na tym od kilku do nawet 100-150 zl :)
|
|
dzięki za podpowiedzi ;) pozdrawiam :)
|
|
nie kupuj w media expert!!! tam jest albo badziew albo drozyzna!!! ponadto odradzam takie sklepy jak avans czy neonet bo tez maja raptem 3 modele - no chyba ze jest cos naprawde godnego uwagi expert na bema lub speed na dwornej to dobre sklepy choc i tak sam zapewne kupilbym w internecie - polecam toshibe choc one sa drozsze [i napewno nie bedzie w tej cenie karty graficznej] w kazdym razie kup sobie laptop z matryca 15.6 cala i pelna klawiatura numeryczna - dla wygody!!! ale uwazajj... czasem chca wcisnac czlowiekowi to co maja na polce i wmawia ci ze czarny ci sie podoba a ty chcesz srebrny.. albo chcesz 15,6 cala a on ci wciska 17 cali wes ze soba kogos kto troche sie zna moge byc ja he :D
|
|
Polecam np ten model za 1700zl http://allegro.pl/item916243827_nowy_laptop_toshiba_l500_13e_nowosc_okazja.html Mozna wziasc np. jeszczewiekszy dysk czy wiece jramu jak kto woli Z takiego laptopa poprostu nie mozna byc niezadowolonym Aha odradzam ASUS LENOVO ACER EMACHINES i inne malo znane marki Warunek jeden - nie grasz w zaawansowane graficznie gry
|
|
ja mam od 4 miesięcy asusa i jestem zadowolona, jak na moje wymagania to jest super.
|
|
http://www.forumpc.pl/index.php?showforum=92&s=027f368ee28f95ccdca9ea2cc72ba32e Na tym forum na bank profesjonalnie pomogą ci w wyborze lapka.
|
|
Posiadałem notbooka firmy Acer i nie miałem zastrzeżeń , po ok dwóch latach użytkowania jedynie matryca zaczęła delikatnie migać , po czym w ogóle nie działać , co prawda koszty wymiany są spore bo wtedy kosztowało to 700 złotych .. ale polecam Asusa , firma sprawdzona i dobra . Pozdrawiam .
|
|
polecam HP, jest kilka lapków w rodzinie wszystkie HP i nigdy z żadnym nie było problemu, najstarszy ma siedem lat, niestety zaden z nich nie był tani, wszystkie modele to wyższa półka, niewiem jak spisują się tańsze modele tzn takie poniżej 3000 - 3500pln
|
|
HP to fajne laptopy , ktore sie niestety bardzo czesto psuja. Ponad 15% w przeciagu pierwszego roku uzytkowania i az 25% w ciagu trzech lat!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |