czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sala Margo w Rysiu

Co sądzicie o sali Margo w Rysiu? Warto zorganizować tam wesele? Najbardziej interesuje mnie wasze zdanie na temat jedzenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sala Margo w Rysiu

nie nie nie
tam jest strajk głodowy i nie ma nic do żarcia

Moim zdaniem warto. Zdarzyło mi się być tam na kilku imprezach i z posiłków można być zadowolonym(konkretnie, smacznie i różnorodnie). Polecam.

Osobiście nie byłem ale znajomi mówili że kiepsko z jedzeniem ?

całkiem sympatycznie i smacznie... polecam!!!

jaki k.... kryzys!!!

dobrze ze wy nie widzieliscie jak to jest robione .. ja tam za darmo nie pojde zjesc ...

Nie polecam byłam tam na sylwestra , jestem bardzo zadowolona z Konopek pod topolami tam jest klimat swojskie jedzenie uwierz będziesz zadowolony .Pozdrawiam.

glodny sylwester tak moge to okreslic

bigi2004

Nie słuchaj tych co kiedyś byli tam i już więcej nie nie zaglądali.Dużo się zmieniło i poprawiło na leprze od jedzenia po organizację.

_M_L_ A z kąt ty to możesz wiedzieć co byłeś na Kuchni i widziałeś że gadasz?? Jedzenie jest robione w normalnych warunkach w dobrze wyposażonej Kuchni więc jak nie wiesz to nie ******* głupot.

Jedzenie jest smaczne i ładnie podane.Oraz organizacja bardzo dobra. POLECAM

Co jak co ,ale flaczki mają super.

Autor: bigi2004 (188.33.72.---)
Data: 26-01-10 20:11

glodny sylwester tak moge to okreslic

bigi2004

Skoro sylwester był głodny to dla czego ludzi było tak dużo i bawili się do 5 rano?? Chyba na głodnego w dodatku tańcząc i pijąc nie wielu by się chciało bawić do tej godz.

Hmm ,to żeby ocenić lokal wystarczy zapytać do której była impreza,paranoja.Widocznie piłeś na głodnego i trzyma Cię do dziś.

nie bede sie kłocic ale jak bym nie widzial to bym nic nie mowil
a ze widzialem to mowie ze za darmo bym tego nie jadl

P@wcio jest po rodzinie. Więc jego wypowiedzi nie czytajcie :) wiedziałam, wiem i wiedzieć będe :)
Pozdrawiam żone :)

...

Raz się już wypowiedziałam... Osobiście mi się sala nie podoba!! Zależy jeszcze jak ją Ci udekorują, ale to dodatkowe koszta :/ Pozatym jedzenie mi nie smakowało i za tą samo cenę są wg mnie inne o wiele lepsze sale, z lepszymi widokami, ale to tylko moja opinia!!

no widok rzeczywiście h...wy.
Wychodzisz zapalic.... z prawej stacja paliw, z lewej szczere pole, a na wprost wylotowka na warszawe... :]

the thruth tracker

Ja bylam i na weselach i na imprezie ostatkowej i moge polecic.jedzenie bardzo smaczne.flaczki i rosolek pycha:)poza tym obsluga tez mila i kierownictwo rowniez:)

pawcio nie patrz doktorej sie bawili sam bys tancowal za 4stare miliony:) hehe. zobacz lepiej ile bedzie tych samych twarzy tam za rok. sala ladna ale jedzenie raz ze malo- obsluga do kitu to i niestety niejeden sie tam nie najadl

bigi2004

Ale Ja osobiście sale polecam, ślicznie ją dekorują. Mi się podoba :)

...

Skoro sylwek nie wypał to czemu jest już pełno chętnych na imprezę 4lutego?? Chyba o czymś to świadczy.Dużo się zmieniło co do jedzenia i organizacji w ostatnim czasie.

Taa ... Paweł nie pisz już, daruj sobie :) A impreza jest 6 lutego :\

...

Ja też polecam tę salę mi się podobało na Sylwestra , jedzenie również smakowało , jeśli ktoś idzie tam z nastawieniem tylko takim żeby się "nażreć" to do wielu sal można by było się o to przyczepić , bo nie mówcie mi ze w Konopkach na full jedzenia ??
Poza tym nie rozumiem dlaczego tutaj się przyjęło że jak ktoś napisze jakiś pochlebny komentarz to albo sam właściciel albo ktoś z rodziny ?? żałosne

Jest jakaś strona internetowa tej restauracji?

może być

anio1

Widzę, że opinie głównie niekorzystne.
Myślicie,że sala w labiryncie byłaby lepszym miejscem na wesele?

ubudubu,ubudubu niech nam zyje prezes naszego klubu. to ja spiewalem ,jarzabek.to tyle na temat powyrzszych wypowiedzi

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Co do Labiryntu to sala ladna po remoncie, jesli chodzi o jedzenie to masz tam chyba 3 menu do wyboru wiec jak zaplacisz - tak bedziesz zadowolony. Za mala doplata dodaja hotel do dyspozycji gosci. Ogolnie lokal na plus ale szalu nie robi. Idz dowiedz sie zobacz sam.

http://gosk.com.pl/

Podbijam

dobre

edytuj profil

wtf??

P@wcio to chyba krypto reklama tej firmy bo jak lew jej broni podobnie wypinał się az mu pot na czole wyskoczył w obronie stacji paliwe Pryma. Tak więc wiadomo ,że nie jest obiektywny

Bimbo

Bimbo
Ja wspominałam, że on po rodzinie i żeby nie brać jego pod uwagę :) Wiem to na 100 % bo go znam :\

...

Znasz mnie ?? To kto ty jesteś ??

yoo! Ale do Ciebie nic nie mam, ani do sali.
Tak jak wcześniej wspominałam sala śliczna :)
Ale nie wygłupiaj się tak, bo to śmieszne jest :P

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org