Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbieżność |
Witam Ktoś może się orientuje gdzie można w Łomży ustawić zbieżność?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbieżność |
L. Jaśkiewicz ul. Sosnowa 3 tel.: 512 148 226 Zbieżność robiłem u niego 2dni temu, znajomych również podsyłałem i każdy jest zadowolony, do tego facet ma nowy, porządny sprzęt.
|
|
W C.K.P i U w Łomży na przykoszarowej za Mechaniakiem.
|
|
Tez polecam na Przykoszarowej. Super fachowcy ;]
|
|
polecam zaklad mechaniki pojazdowej piatnica ul.wloscianska 34. P.Mroczkowski. zbieznosc ok 40 zł. fachowcy pierwsza klasa !!!
|
|
Dzięki wielkie za info. I tak mnie ciekawi ten L. Jaśkiewicz - w necie żadnego info o jego zakładzie nie ma, a skoro taki nowoczesny to chyba powinna być gdzieś wzmianka w necie. Z tego co znam os. Maria to z sosnowej kojarze tylko Elektromechanikę na Sosnowej 12 i Autoklinikę na 1A bodajże. O zakładzie na sosnowej 3 znalazłem w google 2 wzmianki - obie z tego forum i obie napisane przez P.A.
|
|
a co to zbieznosc?:D
|
|
małpa nie musisz wiedzieć,pewnie twój samochód nie wymagał i nie wymaga takich ustawień także nie musisz się tym interesować :D
|
|
PieTrzak przejedź się zobaczysz wszystko itd, nie ma się co dziwić, bo facet nie jest z Łomży, a własny zakład ma od niedawna, a jak wiesz na wszystko trzeba czasu (zanim się rozejdzie po ludziach, poza tym z tego co mi mówił nie lubi się narzucać ludziom i reklamować się wszędzie). Poza tym do rodzina chłopaka, który ma autoklinike pod 1. Ja tylko polecam, nie zmuszam :)
|
|
Spoko spoko, tak mnie to tylko zaciekawiło któż to jest że nie znalazłem żadnego info o nim :) W wolnej chwili do niego zalecę, zobaczę co i jak.
|
|
Który ma urządzenie czteropunktowe do ustawienia w SUV-ie o dużych kołach z napędem4x4?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |