sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zbieżność

Witam
Ktoś może się orientuje gdzie można w Łomży ustawić zbieżność?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zbieżność

L. Jaśkiewicz
ul. Sosnowa 3
tel.: 512 148 226

Zbieżność robiłem u niego 2dni temu, znajomych również podsyłałem i każdy jest zadowolony, do tego facet ma nowy, porządny sprzęt.

W C.K.P i U w Łomży na przykoszarowej za Mechaniakiem.

Tez polecam na Przykoszarowej.
Super fachowcy ;]

polecam zaklad mechaniki pojazdowej piatnica ul.wloscianska 34. P.Mroczkowski.
zbieznosc ok 40 zł.
fachowcy pierwsza klasa !!!

Dzięki wielkie za info.

I tak mnie ciekawi ten L. Jaśkiewicz - w necie żadnego info o jego zakładzie nie ma, a skoro taki nowoczesny to chyba powinna być gdzieś wzmianka w necie. Z tego co znam os. Maria to z sosnowej kojarze tylko Elektromechanikę na Sosnowej 12 i Autoklinikę na 1A bodajże. O zakładzie na sosnowej 3 znalazłem w google 2 wzmianki - obie z tego forum i obie napisane przez P.A.

a co to zbieznosc?:D

małpa nie musisz wiedzieć,pewnie twój samochód nie wymagał i nie wymaga takich ustawień także nie musisz się tym interesować :D

PieTrzak przejedź się zobaczysz wszystko itd, nie ma się co dziwić, bo facet nie jest z Łomży, a własny zakład ma od niedawna, a jak wiesz na wszystko trzeba czasu (zanim się rozejdzie po ludziach, poza tym z tego co mi mówił nie lubi się narzucać ludziom i reklamować się wszędzie). Poza tym do rodzina chłopaka, który ma autoklinike pod 1. Ja tylko polecam, nie zmuszam :)

Spoko spoko, tak mnie to tylko zaciekawiło któż to jest że nie znalazłem żadnego info o nim :) W wolnej chwili do niego zalecę, zobaczę co i jak.

Który ma urządzenie czteropunktowe do ustawienia w SUV-ie o dużych kołach z napędem4x4?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org