Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wolność słowa |
------------------------------------------------------- Ten post został usunięty, bo Panu Janowi K. treści w nim zawarte nie przypadły do gustu! ------------------------------------------------------- Stańmy w obronie administratorów forum Zlotoryja.info - Marcina Denysa i Kasjana Staronka, którzy zostali pozwani przez komendanta urażonego wypowiedzią jednego z forumowiczów. Stańmy w obronie administratorów wszelkich for dyskusyjnych w Internecie! http://slowawsieci.com/stopforum/ wiecej o sprawie: http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,2552423.html Pozdrawiam, Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wolność słowa |
Cosik ten komendant musiał miec na sumieniu skoro go to tak zabodło.Trzeba pisac ,jak cos jest nie tak i koniec ,a urazony to sie moze poczuc moj syn jak mu długich i krótkich nawsadzam(jak cos zbroi),a nie osoba na swieczniku.Pchał sie na stołek ,to niech sie liczy z tym ze ludzie beda mu sie patrzec na rece i komentowac to co robi.
|
|
ETAM MNIE TO NIEOBCHODZI !!
|
|
Dobrze , że się dowiedziałem , że Cię to nie obchodzi , bo inaczej bym umarł w błogiej nieświadomości. Pisz tak ciekawie dalej. Już klikam w obronie administratorów.
|
|
Emocje wzięły górę...
|
|
ryskago jak zawsze... News
|
|
Skazać Nobla za ofiary II wojny Światowej - bo dał możliwość zabijania wynajdując proch? do ptysiu91- wyroki sądowe w tej materii są takie, nie odpowiada admin, wszak dał możliwość a ktoś napisał, więc jak najbardziej ciebie dotyczy. Poza tym Zamknąć Microsoft za możliwośc pisania listów z żądaniem okupu itd.... czyli paranoja. Myślę, że admini przejdą zwycięsko, może nie w pierwszej instancji ale wyżej. W Łomży też się różne ciekawe rzeczy działy z tym forum, nie wszyscy pamiętają początki, ale ci co pamiętają i widziali jak kształtuje sie postrzeganie forum wśród "waznych". Mślę, zę będzie ok z tamtymi adminami, powinno.
|
|
ja też życzę administratorom zwycięstwa PS. markm proch wynaleźli duuużo wcześniej nasi skośnoocy przyjaciele :) Nobel wynalazł dynamit :) CK
|
|
CK, Co się czepiasz?? Ja też tego nie widziałam :) Niemniej jednak żal mi adminów, że muszą czas marnować na procesy...:(
|
|
nie czepiam się Gosieńko - starałem się tylko wyprowadzić Marka i innych czytających ten post z błędu - gdzież mi tam do czepiania się :) czytaliście w jakim wieku są Ci admini ? - tym bardziej podziwiam ich za chęć robienia czegoś pożytecznego. Serwis przez nich administrowany też niczego sobie, chodzi mi o przejrzystość. Pozdrawiam Krzysztof
|
|
No i co się czepiasz, że powiedziałam, że się czepiam??? Przecie okrasiłam to uśmiechem... Eeeeeeeeeee tam.. Pozdrowionka
|
|
Markm: Właśnie o to chodzi: to paranoja... Choćby ostatnia łomżyńska 'pewność na jeden procent'... Pozdrawiam ciepło Shai Lepiej żebyś się spalał niż powoli trupio ostudzał...
|
|
słusznie dynamit, poprawiać trzeba ..
|
|
No i co się czepiacie ryskago, że powiedziała, że się jej czepiacie??? To już nie może powiedzieć, żebyście się od niej odszczepili za te ciągłe przyczepianie ?? Przecież jest ta wolność słowa w tytule posta, czy nie ?? Ma prawo negować zdradliwe przyczepianie się z rana różnych odszczepieńców........ :) p/s za adminstracją to specjalnie bym tak bardzo nie obstawał. Ostatnio wodę ciepłą mi odcięli ... ADALL
|
|
No dobrze już, dobrze... Teraz już nigdy nie zapomnę, że to Nobel wynalazł proch... tfu... dynamit :)
|
|
Adalku, mój Ty adwokacie... :) Nie czepiaj się "odszczepieńców", bo będziesz miał ze mną do czynienia!!! :)
|
|
kocham być odszczepiony :) bo to swego rodzaju przeciwieństwo zaszczepienia a nie cierpię być kłuty :) Adall zimna woda zdrowia doda :) CK
|
|
A ja tam nie boję się kłucia pod żadną postacią, życie mnie zahartowało. To ci co kłują mają problem, bo muszą z tym żyć... G PS. Brak strachu przed kłuciem - właściwość iście anielska... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |