piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szybki net w Piątnicy

witam czy jest jakaś możliwość podłączenia internetu w Piątnicy powyżej 2 mega?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szybki net w Piątnicy

W piwnicy możesz mieć słaby zasięg. Najlepiej tak na pierwszym piętrze podłączyć.

Elnetix Piotr Piątek

tel. 503019450

Chyba jednak powinieneś wybrać iPlus - mobilny. Mm to , początkowo nie dowierzałem , ale jestem bardzo zadowolony . Kupuje się u nich modem wielkości zapalniczki i po ptokach . Szybkość i możliwości na poziomie co najmniej europejskim przy stosunkowo niskim abonamencie .

Piątek niestety o ile wiem to ma radiówkę i dość wolno a mi chodzi o szybkie łącze!

to kup sobie neo 4mb albo jakies inne dsl co pod telefon podlaczasz

nie take to proste teraz ma z Orange i więcej niż 1 mb nie da rady a jak powiedziałem w salonie że chce 6 mb to mnie wyśmiała bo nawet w Łomży nie ma takiej możliwości. a te neo to dsl jest? i gdzie mieści się ich siedziba?

hehe pomieszało mi się noe to Neostrada przecie a tak na marginesie to to samo samo co net z Orange tylko pod inno na

kup se radiolinie i w ist wydzierzaw lacze 10/10 - koszt 1600zl / mc + do tego dolicz abonament roczny za radiolinie i dzierzawe nadajnika ( tj punktu z ktorego bedziesz nadawal ) musi byc gdzies przy ist ;p ps taka radiolinia to tylko ok 53tys cale nic jak chce sie miec szybki internet ;D

y

ok ale znajdź mi około 2000 czy nawet 5000 .......osób które by chciały by z teko razem ze mną korzystać!! i biznes się rozkręci

Bluconnect z ery i po problemie.

mialam okazje sprawdzic neostrade we wsi Kownaty i to na kolonii!!!bylam zaskoczona jak szybko chodzi.W Piatnicy wiem ,ze Szeptel zaklada ale najpierw sprawdza mozliwosci podlaczenia.

bagrmosen

Na dzień dzisiejszy nie ma lepszej opcji jak bluconnect. W Piątnicy chodzi ma UMTS tak jak w wiekszych miastach. Chodzi bardzo szybko. No i korzystasz gdzie chcesz, bo jest przenośny. Z neostradą jesteś uwiązany jak pies do budy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org