Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szybki net w Piątnicy |
witam czy jest jakaś możliwość podłączenia internetu w Piątnicy powyżej 2 mega?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szybki net w Piątnicy |
W piwnicy możesz mieć słaby zasięg. Najlepiej tak na pierwszym piętrze podłączyć.
|
|
Elnetix Piotr Piątek tel. 503019450
|
|
Chyba jednak powinieneś wybrać iPlus - mobilny. Mm to , początkowo nie dowierzałem , ale jestem bardzo zadowolony . Kupuje się u nich modem wielkości zapalniczki i po ptokach . Szybkość i możliwości na poziomie co najmniej europejskim przy stosunkowo niskim abonamencie .
|
|
Piątek niestety o ile wiem to ma radiówkę i dość wolno a mi chodzi o szybkie łącze!
|
|
to kup sobie neo 4mb albo jakies inne dsl co pod telefon podlaczasz
|
|
nie take to proste teraz ma z Orange i więcej niż 1 mb nie da rady a jak powiedziałem w salonie że chce 6 mb to mnie wyśmiała bo nawet w Łomży nie ma takiej możliwości. a te neo to dsl jest? i gdzie mieści się ich siedziba?
|
|
hehe pomieszało mi się noe to Neostrada przecie a tak na marginesie to to samo samo co net z Orange tylko pod inno na
|
|
kup se radiolinie i w ist wydzierzaw lacze 10/10 - koszt 1600zl / mc + do tego dolicz abonament roczny za radiolinie i dzierzawe nadajnika ( tj punktu z ktorego bedziesz nadawal ) musi byc gdzies przy ist ;p ps taka radiolinia to tylko ok 53tys cale nic jak chce sie miec szybki internet ;D y
|
|
ok ale znajdź mi około 2000 czy nawet 5000 .......osób które by chciały by z teko razem ze mną korzystać!! i biznes się rozkręci
|
|
Bluconnect z ery i po problemie.
|
|
mialam okazje sprawdzic neostrade we wsi Kownaty i to na kolonii!!!bylam zaskoczona jak szybko chodzi.W Piatnicy wiem ,ze Szeptel zaklada ale najpierw sprawdza mozliwosci podlaczenia. bagrmosen
|
|
Na dzień dzisiejszy nie ma lepszej opcji jak bluconnect. W Piątnicy chodzi ma UMTS tak jak w wiekszych miastach. Chodzi bardzo szybko. No i korzystasz gdzie chcesz, bo jest przenośny. Z neostradą jesteś uwiązany jak pies do budy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |