Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nr do starostwa |
Witam ma ktos moze nr do starostwa w łomzy bo chciałem spytac sie czy jest juz prawko do odebrania .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nr do starostwa |
Aby sprawdzić stan realizacji zamówionego Prawa Jazdy niezbędne jest odwiedzenie strony internetowej PWPW i podanie na niej swojego imienia, nazwiska oraz nr PESEL. wpisz w google:https://www.kierowca.pwpw.pl/
|
|
tak, juz jest
|
|
Niestety z przykrością zawiadamiamy, że uprawnienia, które uzyskał pan podczas egzaminu, który odbył się półtora tygodnia temu zostały anulowane ze względu, iż prowadzący egzamin był pod wpływem alkoholu(wezwani policjanci wykryli u niego 2.1 promila), toteż nie mógł on realnie ocenić pańskich umiejętności, po za tym został już dyscyplinarnie usunięty z pracy. Prosimy o zgłoszenie się do siedziby WORD-u odnośnie ustalenia egzaminu dodatkowego, płatnego oczywiście. Waldemar Madef, przewodniczący d.s. Wydziału Komunikacji
|
|
Platnego??? Panie Waldemarze, to jest jakies nieporozumienie. Mógłby Pan powiedziec dlaczego ten ponowny egazmin jest płatny??? koszty takie powinien poniesc WORD lub tez obciazyc nimi jego pracownika. ja akurat nie jestem szczesciarzem zdawajacym na prawo jazdy, ale z takim stanem zeczy mozna wygrac na drodze sądowej. WORD swoje wlasne brudy powinien prac sam a nie obywalete. pozdrawiam
|
|
Platnego??? Panie Waldemarze, to jest jakies nieporozumienie. Mógłby Pan powiedziec dlaczego ten ponowny egazmin jest płatny??? koszty takie powinien poniesc WORD lub tez obciazyc nimi jego pracownika. ja akurat nie jestem szczesciarzem zdawajacym na prawo jazdy, ale z takim stanem zeczy mozna wygrac na drodze sądowej. WORD swoje wlasne brudy powinien prac sam a nie obywalete. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |