wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
turbo sim

Chciałbym się dowiedzieć czy dostane gdzieś w Łomży kartę TurboSim do tel.?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: turbo sim

A czy przypadkiem smerf nie jest niebieski co he ..??

A co problem pochodzic po sklepach .

ja mam karte turbo sim za 10zł oddam :D do wszystkich modeli tel...

nie no taaaaaaa

nie kupuj tego badziewia. lepiej ściągnij simlocka.

Dlaczego badziewie??
A jezeli chodzi o chodzenie po sklepach to po tych co chodzilem to nie znalazlem.

Ja kupowalam w Sympatii bardzo dawno temu ale raczej powinni dalej miec je w sprzedazy. Dlaczego badziew??? Po sciagnieciu simlocka zawsze pie... mi sie telefon a z turbosim nie ma zadnego ryzyka

a mam jeszcze pytanie do haha205 z telefonem nic sie nie dzieje?? tzn. nie wiesza sie czy cos takiego??

Nie dzieje sie nic, wszystko dzialam jak nalezy. Ja zawsze mialam problem bo wgrywali mi zupelnie inne oprogramowanie albo slyszlalam ze "z tego telefonu nie sciagamy jeszcze"a z turbo nie ma problemu wkladasz pod karte i wszystko. Wiem ze trbo nie chodzi w kazdym telefonie wiec musisz sie przejsc do nich i spytac.Koszt zakupu nie jest duzy chyba ok. 60 zl nie pamietam juz,ale mozesz sam zobaczyc np. na allegro

Hahahahaha, 60 zł. Wolne żarty. Takie karty chodzą po 10, góra 20 zł na Allegro. Poza tym dlatego uważam, że to badziew, bo miałem to ustrojstwo. Telefon po tym się wieszał podczas rozmów i dziwnie grzał podczas rozmów. Simlock kosztował wtedy 150 zł i po miesiącu wolałem ściągnąć sima niż dalej bujać się z tym "czymś". Nigdy więcej turbo i innych tego typu "wspomagaczy" biednych posiadaczy telefonów.

za 25zl z przesylka z allegro masz

Mi tam posaowalo i bylo wszystko ok. Sebi Na przyszlosc czytaj ze zrozumieniem pisalam przeciez ze kupowalam turbo bardzo dawno temu i wtedy tyle kosztowaly nawet na allegro haha.
Co za ludzie na tym forum, wypowiedz swoje zdanie a wywolasz burze...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org